Heerlijke olijfolie!

Vernieuwend

Zeer aangename kennismaking met Gkazas. Ik ben bij het product blijven stilstaan, heb nagedacht over de kennismaking hiermee. Ben benieuwd naar meer… naar het vervolg van het verhaal. Zeer mooie voorstelling van het product.

Heerlijke olijfolie,veruit de beste tot hier toe

Ruikt heerlijk en de smaak is gewoon perfect,ga deze zeker nog kopen

Geweldig en heel handig bezorgd door de brievenbus

zonnige volslanke versier olijfolie

lekker

Een mooie olie en een prachtige ervaring!

Zachte, prettige olijfolie. Zeer aan te bevelen!

Zeer smakelijke olijfolie

Deze olijfolie is heerlijk van smaak en gebruik ik voor dip/om te bakken/ als dressing en met beetje suiker als handscrub

Erg lekker, multifunctioneel én gezond!

Heerlijke olijfolie, mooie kleur en vooral lekker in koude gerechten. Niet extreem uitgesproken smaak daardoor erg fijn. En ook geschikt voor bakken en braden. Frituren doe ik niet, maar zal hiervoor ook geschikt zijn.

Goede olijfolie

Probeer potje thuis gekregen en echt heerlijke olijfolie. Goed van smaak maar niet heel nadrukkelijk aanwezig.

smaakvol

Een volle smaak van pure olijfolie, heerlijk op koude gerechten!

Ze doen wat ze zeggen. En ga zeker bestellen als deze op is en heerlijke olijfolie

Leuke actie en wat een schattig blikje :-)

Ik heb het nog niet geprobeerd, maar ga dat zeker binnenkort doen. Ik vind de actie sowieso erg leuk. Blikje kwam ook keurig per post binnen. Heb ook nog een paar vrienden opgegeven voor hetzelfde. Ben benieuwd wat zij ervan vinden.

Snelle levering. Heerlijke olijfolie.

Snelle levering. Heerlijke olijfolie. Nieuwsbrieven in het begin heel informatief.

Super lekker

Heel goede smaak !

top

Goeie olijfolie!!

smaakvol

smaakvol en lekker in een slaatje

prima reactie

Het aangevraagde proefblikje heeft wat langer op zich laten wachten maar dan heb je ook wat. Ga hier in de toekomst zeker meer van bestellen.

zacht een smaakbom

Heerlijke olijfolie die ik voor alles gebruik

zie boven

Gezond en lekker !

Prima product

Zeer fijne smaak. Zowel om in te bakken, als voor dressing. De prijs zou wel wat minder mogen. Die vind ik aan de forse kant.

(H)eerlijke olijfolie!

De olijfolie is heerlijk, en het handige schenktuitje zorg er voor dat je goed kunt doseren over een salade bijvoorbeeld.

Goede olie

Fijn product.