Eerlijke heerlijke olijfolie!!

Volle , zachte olie die ik ben gaan gebruiken in zowel koude als bak gerechten Blij mee !

Geraffineerd

Originele presentatie voor een geraffineerde olijfolie met een zachte smaak

Heerlijk!

Door deze olijfolie waan ik me echt weer even terug naar alle leuke restaurantjes op Kreta met heerlijke gerechten met olijfolie

prima olie

smaakt naar meer . goede olijf olijfolie

zeer goede olijfolie

Echt zoals olijfolie moet zijn. Heerlijk van smaak

Heerlijk

Smaakt heerlijk!

lekkere olijfolie

Lekkere olijfolie, ruikt lekker en smaakt goed.

prima van kwaliteit

zeer lekkere smaak

nog nooit zo'n lekkere olijfolie geproefd om zo te eten!

olijfolie gebruik ik normaal om iets in te bakken, maar deze was zo ook al koud kei lekker! volgens mij is dit de olijfolie die chefs gebruiken om in een salade te verwerken of zo. echt heeeeeel lekker! ik ben al op zoek geweest waar ik hem kan kopen, maar ik heb nog geen adres gevonden. dus bij deze, mag u mij altijd sturen waar ik deze kan kopen. ik woon in Jeuk 3890, maar alles rond Landen 3400 van winkels is ok! veel succes, jullie verdienen het!

Erg smaakvol

Heel fijn product om mee te werken!

Enkel maar positieve bevindingen :)

prima product

het is niet anders dan andere producten maar wel prima smaak

Heerlijke olijfolie

Super fijn om in te bakken en smaakt goed.

lekker

kwaliteitsvol

top

Goed produkt, goede afhandeling

heerlijk

Heerlijk spul, werkt heel makkelijk. En prima smaak

Snel verzonden . Mooie smaakvolle olijfolie

Perfect.

Perfect in alle opzichten: het product maar ook service, levering,,, verpakking etc.

voortreffelijk

Het is een voortreffelijke olijfolie, waarin je uitstekend kunt braden en bakken

Super lekker

Ik gebruik het in mijn sla maar ook in tal van andere gerechten Het is zo lekker dat ik gelijk een fles heb aangeschaft

Deze olijfolie is goed voor koude en warme toepassingen met een heerlijke mediterrane smaak.

Dit familiebedrijf weet een biologische olijfolie te produceren die werkelijk van uitstekende kwaliteit is. Sinds we deze olie gebruiken in onze salades, warme sauzen en gerechten hebben we geen behoefte meer aan andere merken en kopen nu in grote verpakking van 5 L.

heel erg lekker

Doe het over me caprese salade en is echt super!

Prima smaak! Goede verpakking. Leuk de meegeleverde informatie.

Lekkere olijfolie

Mooie dikke en smaakvolle olie in leuke verpakking

Smaakvol

Niet de standaard olijfolie uit de supermarkt, het is merkbaar dat het met aandacht geproduceerd en behandeld is. Aanrader

Vespuccistraat 53

1056 SH Amsterdam