Sorry

Heb het nog niet gebruikt

Een leuk klein blikje

Via de post een blikje Gkazas olijfolie ontvangen. Dat zag er zo leuk uit dat ik het ongeopend op mijn aanrecht wilde laten staan. Ik moest het uiteindelijk wel open maken om te testen. De geur van de olijfolie is vol en aromatisch iets kruidig. De smaak iets bitter(hoort bij een goede olijfolie) een ook hier een kruidige frisse smaak. Dit is een product wat met liefde en aandacht is gemaakt.

Olijfolie met karakter

Een heerlijke smaakvolle olijfolie met pit.

Culinair hoogstandje

Heb er een maaltijdsalade mee afgewerkt. Gemaakt van parelcouscous spinazie paprika courgette en aubergine allemaal roerbakken stukjes snijden. Gerookte zalmfilet in blokjes snijden pijnboompitjes roosteren door elkaar mengen koriander en dille erdoor roeren afwerken met een dressing van de olijfolie met balsamicoazijn. VERRUKKELIJK

Zeer goede kwaliteit en heerlijk van smaak.

Top kwaliteit en fijne en snelle levering

Lekker van smaak

Lekker van smaak, zowel door de salade als om te bakken.

Heerlijk. Je proeft Kreta!

Heb proefblikje via familie ontvangen. Heerlijk. Ik heb op jullie website gekeken en complimenten. Ziet er heel mooi en uitnodigend uit. Ik ga de nieuwsbrieven zeker blijven volgen en ook de recepten vind ik veelkleurig en ga ik proberen. Kortom ik heb ook 2 verkooppunten in de buurt gevonden en ga de olijfolie van jullie ook verder gebruiken en genieten van een vleug Kreta hier in Nederland.

Goede natuurlijke smaak

Gkazas heeft een lekkere natuurlijke smaak en is kwalitatief erg goed

Grieks genieten

een (h)eerlijke olie, goed van smaak, geur en consistentie

Even terug naar Griekenland.

Heerlijk, waan me weer even in Griekenland. Aftellen, over een maandje gaan we weerr!

Heel erg smakelijk

De olie is erg lekker smaakvol in mijn salades

Goede smaak, textuur

Goede smaak, textuur

Heerlijk

Heerlijk genieten.

Heerlijk

Wij hebben al een blik gekocht! Doet ons denken aan de vakantie ❤️

Lekker

Makkelijk in gebruik

Heb al 4 grote blikken besteld

Heerlijke olijfolie!

Via de proefverpakking kennis gemaakt met jullie olijfolie. Had niet verwacht dat een goede olie zoveel verschil zou maken!

Lekkere olie. Handig blikje.

Klein beetje vakantie in een blikje. Lekkere olie. Handig klein blikje.

Heel lekker

Het is erg lekker topklasse

Zo lekker en voor alles te gebruiken

Ik vindt erg lekker en gebruik het voor alles veelzijdig en zou het zeker aan me vrienden aanraden

Goede kwaliteit en fijne service!

Ook na wassen blijven de kleuren mooi en pasvorm intact.

Lekker

Ik gebruik hem in mijn Griekse sla met feta en smaakt er uitstekend bij! Handige kleine verpakking, aangezien ik alleen ben.

Na lang zoeken heb ik nu mijn olijfolie gevonden ,de smaak is perfect ik gebruik het in mijn salade en deze smaakt nu veel lekkerder dan de olijfolie uit de supermarkt,dat is maar rotzooi ik ben nu helemaal weg van deze olijfolie.

Voortreffelijke smaak

Heerlijke olijfolie die ik een ieder kan aanbevelen !!!

Vespuccistraat 53

1056 SH Amsterdam