Goede olie voor een goede prijs

Ook lekker snel bezorgd. Nu alleen nog een alternatief voor het bubbelplastic

Uitstekende producten, correcte service

Overzichtelijke website, correcte service, betaalbare producten, goede kwaliteit

Super!!!

Een geweldige goede en lekkere olijfolie. Snel geleverd...goede service....

Zeer lekkere olijfolie.

Snelle bezorging, goed verpakt, leuke korting maar het belagrijkste heerlijke olijfolie

Top bedrijf.

Snelle service. Goede spullen. Ik ben heel tevreden.

Super product en snel geleverd

Koop altijd 5 liter .

Ik vind grazas geweldige olie en gebruik hem elke dag

Het is heerlijke olie!

Love it

Fantastische olijf olie. Wel wat moeilijk te schenken vanuit de container zonder dat alles onder zit.

fijne smaak

fijne smaak, makkelijk in gebruik. Persoonlijk vond ik het test-blik niet handig, maar heb het overgegoten in een flesje.

Heb de olie voor verschillende doeleinden gebruikt en zeer tevreden van resultaat! Een zacht lekkere olie, ga hem blijven gebruiken

Lekkere olijfolie. ik ben fan!

Top olijfolie, heerlijk van smaak.

Snelle levering.

Héérlijke olijfolie!

Na de eerste ervaring ben ik zo enthousiast over de olijfolie dat ik de volgende 5 liter heb besteld en per omgaande heb ontvangen! Prima de Luxe!

Heel goed produkt

Neem 1 soeplepel per dag’ lekker van smaak

fantatisch product

mijn man is een Fransman en toch gebruiken we nu een Griekse olijfolie, dat zegt genoeg. deze week nog een literblik gekocht (wel jammer dat de glazen flessen er niet meer zijn) en vertelde men mij dat de prijs flink omhoog gaat. met vriendelijke groet, ans couvreur

Zeer fijn bedrijf en artikel

Zeer snelle levering, het 5 liter blik heeft een mooie uitstraling, komt erg professioneel over. Geweldig olie zeer goed van smaak en fijn in gebruik.

Bestelling snel verzonden en ontvangen. Super dat de beschermende bubbeltjesplastic niet met plakband vast zat. Is nu mooi her te gebruiken!

Wederom erg goed

Heerlijke olijfolie, super snelle service en een bedrijf om blij van te worden.

Ik ruik weer Griekenland met name kreta :)))

Super en heerlijk,ik blijf deze olijfolie gebruiken :))

voortreffelijk

zeer lekker op een slaatje samen met wat witte balsamicoazijn

is niet onze smaak

zijn blij dat we mochten proeven

Het is niet onze smaak

Ik denk het wel heel goede olie is maar het is niet onze smaak. Dus ben ik blij ik ren proefblikje mocht ontvangen

Prima olijfolie, lastige verpakking

Blikje is lastig te openen en het schenkgedeelte komt er alleen uit met een tang. Olijfolie was lekker zowel bij ovengerecht als koud op salade.

Mooi product, zachte smaak

Leuk en makkelijk tuitje op het blikje

Wat een leuke verpakking met heerlijke olie

Een hele fijne olie om in te bakken. En ook nog eens verpakt in een heel schattig blikje.

Vespuccistraat 53

1056 SH Amsterdam