Subliem

Zeer aangenaam gevoel van olie. Zeker een meerwaarde.

Een heerlijk en eerlijk produkt

Ik las de geschiedenis van dit bedrijf en was onder de indruk van de passie die ze voor hun produkt hebben. Sinds een maand gebruik ik hun olijfolie en het is echt fantastisch

Heerlijk

Heerlijk rijk van smaak, ik gebruik de olie over mijn salades en over een pizza. Volle smaak en heel puur.

Erg tevreden

Erg smakelijke olie

Heerlijk,goed te verhitten zonder verbranden.

Ik heb het blikje olie gebruikt om mijn groenten en vlees te roer-bakken. Aangezien dit op hoge temperatuur gebeurd gebruik ik daar liever olie dan braadboter voor. Het was bijzonder gemakkelijk en zeer smakelijk!!!

Heerlijk

U gaf aan om zelf knoflookolie te maken ,maar wij doen het andersom kopen een bol knoflook schoonmaken in een jampot en opschenken met de olie dan bewaren in de koelkast olie is heerlijk om te bakken en knoflook blijft goed.

Heel lekkere olijfolie

Heerlijk van smaak, dankuwel dat ik het zo mocht uitproberen

olijfolie

fantastisch product ,fijn om mee te bakken al gekeken voor de dichts bijzijn de winkel

Heerlijk!!

Ik heb het in salades gebruikt maar ook om te bakken !

Heerlijke olie

Goede structuur en heerlijke smaak. Erg tevreden

Leuk om uit te proberen

Handzaam blikje, snelle levering

Heel erg goed

Mooie olijfolie

mooie reclame zo'n gratis blikje olie

Zet zich goed in de markt, maar de olijfolie is ook erg lekker!

Lekker

Een zachte smaak van olijfolie een goed en top product om.bij onze slaatjes te doen

Kwaliteit en Smaak

Smaak en reuk is perfect en dat voor een eerlijke prijs

Zacht, gebalanceerd en van superieure kwaliteit

Via een sympathieke actie heb ik een sample aangevraagd en netjes een weekje later ontvangen. Ik verwachte er niet al te veel van, maar dat is dus 1000% meegevallen. Ik was oprecht verbaasd van de subtiele zachte smaak die je salade perfect op smaakt brengt. Als je het nog niet kent, beslist een keer proberen. Het is echt de moeite waard. (Enige risico is, dat je misschien, zoals ik, niet meer anders wil..)

Een hele zachte van smaak olijfolie

Een hele zachte smaak olijfolie die vooral fijn is om op salades te gebruiken. De olie is super “smooth” maar kan wel een beetje meer karakter hebben.

Heerlijke olie

Kreeg de kans op een gratis sample wat heel goed verpakt en snel aan kwam. We hebben de olie eerst geprobeerd in een tomaten salade. Werkelijk verrukkelijke olie. Hele zachte smaak. Nadien nog een stukje zalm in gebakken. Resultaat, heerlijk.

Gratis doosje gekregen en ben er zeer tevreden over dat ik het intussen al gekocht heb en mijn dochter ook. Dus goeie reclame.

De olie geeft een rijke smaak aan het voedsel dat ik heb gekookt. 10/10

Heerlijke olijfolie voor zowel koude als warme bereidingen

Vaker heb ik bij olijfolies een vervelende nasmaak, beetje zurig of zelfs bitter Dat was helemaal niet zo met de olijfolie van Gkazas! Je proeft de uitstekende kwaliteit meteen Hier kun je zelfs mee frituren als je wilt!

Zachte heerlijke olijfolie

Zacht van smaak, heerlijk in salades of om mee te bakken.

Heerlijk !!!!

De Olie gebruikt bij salades

zie onderstaand

Mijn online bestelling ging erg moeizaam en ik moest ondersteuning van mijn geroutineerde buurman vragen. Waarom doen jullie het niet zoals bol.com dat werkt als een trein mvg Paul

Top quality

It s not cheap but it worth every single cent. Very delicate taste, not aggressive, just a good damn extra virgin olive oil.

Vespuccistraat 53

1056 SH Amsterdam