Schattig blikje. Lekkere olie.

Mooie kleur van de olie maakt deze nog smakelijker

Leuk om een gratis staaltje te ontvangen.

Had niet verwacht dat het zonder veel reklame werd geleverd, meestal zit aan gratis iets vast. Dus dankuwel

uitstekend

goede service uitstekend product

Waanzinnig

Super product, snelle levering

helemaal goed1

Bestelling snel verwerkt, de olijfolie werd, zoals beloofd, de volgende dag bezorgd. Ik blij: weer zo'n groot blik vol verrukkelijke, biologische olijfolie!

Terug op vrolijk reis naar Griekenland

Ik kook vaker met Gkazas olie. Dan ben ik vaker terug naar zuiver romantische land met herders, schapen , landschap met eeuwen oude olijf bomen met hun bijzondere verhalen een het gouden schenk - olijfolie . Een echte genot. Dankjewel Gkazas. Ik wil je nooit missen.

Echt lekker .!

Top al jaren (6) kop ik dit product. Lekker

De allerbeste olijfolie die ik ooit heb geproefd!!

Dit produkt is echt ontzettend goed! Heel lekker van smaak

Prima geregeld Agapimoe's

Helemaal goed geregeld zeker nu we het niet zelf kunnen ophalen op Kreta!!!

lekkere gezonde olijfolie

Ik heb gezocht naar een olijfolie van goede kwaliteit en ook de zekerheid dat het geen olie is van jaren oud maar vd laatste oogst. Ik denk dat ik ze nu gevonden heb. Over de service en verzending ook heel tevreden.

Grote fan van Gkazas

Naar mijn mening een van de beste olijfolies die er zijn. Zacht van smaak, maar wel vol. Belangrijk om veel goede olijfolie te eten. Vooral ook die biologisch is.

Een hele goede service en snel maar veel belangrijker heerlijke olijfolie.

Geweldig lekkere olie

Zo een mooie en zuivere olijfolie ik ben daar enorm tevreden mee.

Alles gutes

Heerlijke olijfolie. Een aanrader

Topkwaliteit

Had deze olie al in het verleden gekocht via lokale natuurvoedingswinkel,maar op een gegeven moment hadden zij deze niet meer in de rekken. Dan maar een ander merk meegenomen ,maar dit was niet hetzelfde. Gezocht op internet en blij dat ik bij jullie terechtgekomen ben. Deze olie heeft naar onze mening een zeer goeie smaak en wij willen niets ander meer. Kortom een TOP product. Mvg Hans

Voor de tweede keer een 5 liter blik besteld.

Heerlijke olijfolie voor een schappelijke prijs. Super snel geleverd.

Ontzettend tevreden

Ik ben erg tevreden met jullie olijfolie. Zo een lekkere olijfolie eet ik alleen als ik op vakantie ga naar mijn moeder in Algerije. Bedankt.

Heerlijke olijfolie

Duidelijk te proeven dat het een eerlijke olijfolie is .Aan te bevelen .Lekkere smaak

Heerlijke olijfolie

Zoals altijd weer prima olijfolie in goede staat ontvangen. Wij bestellen alleen hier onze olie ivm de goede kwaliteit en smaak

prima olie

Keurig geleverd en fantastische olie!

Omdat ik een expert, een connaisseur en een uitstekende consument ben van deze belangrijke voedingsstof, kan ik zeggen dat de hele smaak

snelle levering en uitstekende kwaliteit olijfolie

Ik ben al enige jaren klant bij Gkazas en de olijfolie is perfect. Biologisch en uitstekend van smaak. Beter dan de meeste die via de supermarkt wordt verkocht. De levering via de website is snel en goed verpakt.

lekker

mjam

Gezond en heerlijk

Super top olijfolie,het kost wat maar dan heb je ook de beste en de lekkerste echte olijfolie van Gkazas.

uitstekend

Ik gebruik al jaren Gkazas olijfolie die ik voor alles gebruik en bestel altijd een vijf-liter blik ... ik eet veel rauwkost van tot acht verschillende groentesoorten en fijn-geraspte knoflook en gember; dan maak ik een dressing van olijfolie en citroensap, waaraan ik een flinke mespunt van mijn eigen specerijenmengsel toevoeg ... het is een antioxidantenbom zou je kunnen zeggen en ik eet altijd een portie bij mijn ontbijt van zelf gebakken brood met boter en Nederlandse kaas ... je merkt dat de rauwkost de brood-en-kaas maaltijd beter verteerbaar maakt en kunt ermee toe tot de middag...

Vespuccistraat 53

1056 SH Amsterdam