Hij blijft lekker en wordt in vrijwel elk gerecht gebruikt!

Heerlijke olijfolie, als er een abonnement bestond werd ik direct lid!

De verpakking alleen,vonden we al mooi. Onmiddelijk een foto gestuurd naar mijn vriendinnen. De olie is ook heel goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

geweldig erg behulpzaam

Fijne communicatie. De medewerker was erg behulpzaam en betrokken

Goede kwaliteit en spettert niet.

Zeer goede ervaring, de olijfolie spettert helemaal niet.

Lekker

Goede smaak

lekker

Zou wel handiger zijn in een flesje

Mooi product

Heerlijk verwekt in een salade

Heel fijne ervaring

Hele fijne olie een aanrader

Super olijfolie

Vriendelijk bedrijf, super olijfolie. Erg blij met hun service en kwaliteit!

zeer aangename verrassing

Ik heb al diverse soorten olijfolie geprobeerd en was zeer benieuwd naar deze en om eerlijk te zijn was ik dus zeer aangenaam verrast ! De smaak is goed en zeer gebruiksvriendelijk dus 2 hele belangrijke dingen, ik ga het zeker andere mensen adviseren.

Heel goede ervaring, ik ga het zeker kopen!

Echt een super olijfolie, wij hebben ervan genoten!!

Echt een goede olijfolie, ik zal hem van nu af aan vaker kopen.. heel erg bedankt voor het gratis blikje!!

Goede kwaliteit !

De olijfolie werd in een erg leuk blikje bezorgd , en de olijfolie is vandaag erg goede kwaliteit .

Zeer lekker

Ik mocht een gratis staaltje testen en ben sindsdien een fan!

Ik had via een bon een kennismakings blikje besteld, en vind de olie heerlijk!

Ik wil graag een grotere fles of blik bestellen!!! Ik ga binnenkort naar jullie site!

Uitmuntende olijfolie

Prima product, zacht van smaak.

Heerlijke olijfolie

Héle smakelijke en milde olie, heel anders dan de Spaanse of de Franse. Aangezien ik 's ochtends altijd opstart met een theelepel olijfolie, is mijn ervaring dat hij heerlijk zacht en vol van smaak is. Ga hem ook wel kopen, mits de verzendkosten redelijk zijn. Top product!

Lekkere olie, maar lastig contact

We zijn een aantal jaar "vaste gebruiker" van Gkazas olijfolie. We hebben ze leren kennen bij een Local Goods Markt in de Amsterdamse Hallen. Leuke types en fatsoenlijke prijs voor een (hopelijk) verantwoord product. Afgelopen november wilde ik namens de man met de mijter een bestelling doen. Maar mijn vaste combi stond niet meer op de site. Dus een mailtje gedicht. Nooit meer iets op terug gehoord. Toch jammer, want het lokale gevoel was ik daarmee direct kwijt. De olie blijft prima, maar als er een ander lokaal alternatief langs komt ben ik weg. Wat wel lollig is, ze hebben een probeerblikje, dat kan je per post naar vrienden opsturen of zelf ontvangen.

Zeer rijk van smaak

Heerlijk door allerlei gerechten

lekker

goede olie voor salades en bakken

Lekker

erg smaakvol

Heerlijke olie

Het was of ik op Kreta aan het strand een broodje aan het dippen was! Heerlijk!

Heerlijke olijfolie!

Heerlijke olijfolie! Zowel in salade als om te bakken. Rijke smaak.

Erg goede en lekkere olie

Gkazas olijfolie voor de eerste keer gebruikt, gewoon door een salade. Erg lekkere milde smaak. Zeker voor herhaling vatbaar

Vespuccistraat 53

1056 SH Amsterdam