Vriendelijk en snel

Snel gerepareerd, vriendelijke man achter de balie en een nette prijs. Laat je zeker niet teveel betalen en denkt graag met je mee. Top bedrijf, en ik hoop het van niet, maar als er weer iets kapot is kom ik hier zeker terug!!!

Voor deur parkeren, binnenlopen en na 10 minuten weer naar buiten met gerepareerde telefoon. Happy met zo’n snelle en goede service

supper

geweldige service snelle reparatie goed bereikbaar geen hoge bull shit kosten zeker aan te bevelen binnen breda en omstreken

Vakmanschap

Sympathieke vaklui

Goede snelle service

Snelle service werken net en secuur. Gaan netjes met je spullen om.

Snel en uitzonderlijke service

Mijn Switch had water schade. Ik bracht hem in op een vrijdag en kreeg maandag al een belletje dat ik hem op kon halen. Ik kom naar de zaak, ik krijg mijn Switch terug, alles ziet er ok uit, maar mijn linker joystick (had daarvoor al lichte drift maar niks ondraaglijks) kreeg opeens kuren. De meneer heeft kosten loos en binnen 10 minuten de joystick vervangen omdat bij de test daarvoor hij geen proberen ervaarde met de linker joystick en hij niets iets wilde opleveren dat alsnog kapot was. Als ik ooit nog iets van elektronica problemen heb, kom ik hier zeker terug ^^

Snel, adequaat en professioneel!

Prettige ervaring en een snelle werkwijze.

Zeer vriendelijke medewerkers en professioneel

Vastgelopen laptop hersteld. Goed uitgelegd wat hij ging doen en wat de kansen waren om het te herstellen. Hij heeft gedaan wat is beloofd. Dat wekt vertrouwen. Neemt de tijd voor de klant.

De klant is koning

Vriendelijk, snel, en zeer bekwaam

Degelijk, betrouwbaar, servicegericht, geen onzin, precies goed.

Degelijk, betrouwbaar, servicegericht, geen onzin, precies goed.

Toppers!

Altijd snel en secure bezig en zijn altijd transparant. Reperatie mooi netjes gedaan.

top

snel probleem opgelost iphone, vriendelijk

zeer klantvriendelijk

zeer klantvriendelijk

Goed, prettig geholpen

En nog even genoten van een bakkie koffie.

Goede reperateurs!

Gewoon een goede club. Hier kun je nog eens wat heen brengen om te laten repareren! Echte vaklui!

Snelle diagnose en reparatie!

Ipad pro 12.9 was uitgevallen. Diagnose van Smartphone was: scherm defect. Onderdeel werd besteld en reparatie was met twee dagen klaar. Snelle en vriendelijke service!

Super service én vakkennis!

We komen al jaren bij Frank en dat is niet voor niets. Hij weet écht heel veel en je kunt er altijd op vertrouwen dat hij zijn werk perfect uitvoert. Hij geeft goed advies en is altijd eerlijk, ook als er voor hem geen inkomsten uit voortvloeien. Daarnaast is de garantie ook heel goed.

Snel en goed geholpen

Al een tijdje had ik problemen met mijn IPhone. Het touchscreen was instabiel, waardoor de telefoon vaak niet meer te bedienen was. Bij SmartphoneenZo werd dit snel en deskundig geconstateerd en opgelost.

Wat een vakman!!!

Heel fijn bedrijf en zeer deskundig

Rustige, vriendelijke en zeer deskundige hulp Veel dank

Klantenservice

Vriendelijk te woord gestaan, ook meteen geholpen. Topservice!

vlot en deskundig

je wordt goed, vlot en deskundig geholpen. Bijzonder prettige manier van geholpen worden.

Uitstekende service

Wederom goed, snel en vakkundig geholpen. Binnen een paar minuten een screenprotector erop en de volgende dag de controllers op kunnen halen. Probleem gevonden en opgelost.

Deskundig en prettig geholpen

Op deskundige wijze geholpen met goed advies

Minervum 7448

4817ZG Breda