Geweldige vakman!

Heel druk maar altijd helpen!!

Super snel en vakkundig gerepareerd en dat terwijl ik heb gewacht

Ik beveel smartphonenzo iedereen aan.

goede service ! eerlijk en betrouwbaar

wordt altijd vlot geholpen en er is meteen een oplossing

Topservice!

Frank nam alle tijd/moeite om mijn telefoon weer actief te krijgen na een mislukte software update. Voor mij helaas niet gelukt, maar hij heeft er alles aan gedaan. Tijdens het werk ook nog eens tijd voor een vriendelijk gesprek.

Goed, snel en betrouwbaar

IPhone 6s met opgeblazen accu. Rekende op aanschaf 2e hands alternatief. Accu kon worden vervangen en stond 25 minuten later weer buiten met de iPhone 6s.

Altijd directe snelle en adequate hulp

Zie titel

Prima service, meedenkend, snelle service

Prima service, meedenkend, snelle service

Service van de bovenste plank!

Keer op keer topservice.

Super service !

Heel erg service gericht

In de 1e zin staat het al, die mannen doen het erg goed en lekkere koffie agge langer mot wogte

Fantastische Service!

Eerlijk advies en verstand van reparaties. Ondanks dat ik een half uur moet reizen kom ik hier al jaren vanwege de perfecte reparaties!

Goede service en vak bekwaamheid

Snel geholpen

Snel. Even bellen, langskomen en nauwelijks 10 minuten laten sta je weer buiten met een nieuwe batterij in je telefoon. Kosten vallen ook mee.

Gewoon goed, doen wat ze beloven

Onderdelen op voorraad, direct geholpen, auto voor de deur , en Frank is een topper… Betere combi is er in de regio gewoon weg niet te vinden.

Goede en deskundige service. Helpen je als ze kunnen.

Positieve ervaringen met dit bedrijf. Je wordt deskundig en eerlijk geïnformeerd en weet direct waar je aan toe bent. Wij zijn al jaren tevreden klant

uitstekend geholpen

vriendelijk en gemotiveerd personeel

Top service voor een goede prijs

Iedere keer weer een goede service, je wordt snel geholpen en de reparatie wordt snel uitgevoerd. Wij komen hier regelmatig en het de service is altijd goed. Kleine reparaties worden voor een klein bedrag gemaakt. Zij maken geen misbruik van het feit dat er iets kapot is.

Professioneel en vakkundig

Zeer goed en zeer professioneel en zeer vriendelijk geholpen door de medewerkers van smartphone en zo 5 sterren is veel te weinig als ik kijk naar de professionaliteit van deze mannen. Dan vind ik het op zijn plaats om 15 sterren te geven dit is zeker een aanrader om hier je telefoon laptop of andere apparatuur te laten maken als je problemen onder vind aan je apparatuur loop gerust eens binnen ik kan alleen Zeggen TOP bedrijf en vakkundig

Al meerdere keren langs geweest en elke keer weer even vriendelijk geholpen. Hele snelle service, goede kwaliteit, scherpe prijzen en garantie. Zeker een aanrader als je schade of iets hebt aan je tablet of smartphone.

Bekwaam en kundig

Deskundigheid, snelheid en vriendelijkheid.

Helaas al vele jaren een vaste klant, ik laat mijn iPhone nog al eens vallen. Maar gelukkig is er dan deskundigheid in de buurt. En ik kan wachten terwijl er gerepareerd wordt, ook heel fijn.

professioneel accurate diagnose en supersnelle reparatie

Hele goede ervaring met overleg en duidelijkheid en snelle reparatie goede feedback over andere problemen smartphone en labtop

Snel en vakkundig

Klantvriendelijk en veel kennis van zaken.

Supersnelle service, e veel ik aan

Na een afspraak gemaakt te hebben is de reparatie meteen uitgevoerd. Klasse

Prijs en kwaliteit is goed.

Minervum 7448

4817ZG Breda