Kort contact gehad. Beleefd en professioneel. Toestel in mijn bijzijn vakkundig gerepareerd. No nonsense. Toestel weer 100%

Super service!

Wederom goed geholpen. Er wordt goed meegedacht en naar een goede, betaalbare, oplossing gezocht. Deze wordt dan direct uitgevoerd.

We werden vriendelijk verwelkomd. Na onze vraag gesteld te hebben kon mijn telefoon gelijk gemaakt worden ( nieuwe accu) Super snel gebeurd en heel blij met het resultaat! Mijn telefoon kan weer jaren mee! Top

Klantvriendelijk, helder, goede prijs kwaliteitverhouding

Uitstekende ervaring met Frank en zijn bedrijf, helder, goede prijs- kwaliteitverhouding. Telefoon: hardware niet meer te redden toch de data kunnen redden

Klasse

Gewoon goed

Klantvriendelijk 10 Servicegericht 10 Aanbevelingsgraad 10 Technische kennis 10

Uitstekende service

Probleem wordt direct opgepakt en er wordt gedacht in oplossingen. Vlotte en deskundige mensen

Buitengewoon behulpzaam geholpen

Pc gekocht is buitengewoon goed gegaan

Zeer klantvriendelijk en deskundig

Zeer klantvriendelijk en deskundig !

Een topbedrijf!

Ik word steeds snel, vakkundig en vriendelijk geholpen door Frank! Laagdrempelig en professioneel.

top

top klantgericht

Altijd goed en snel!

Al diverse keren een beroep gedaan op Frank van Smartphonenzo. Fijn dat ze goed bereikbaar zijn, voor de deur parkeren en eenmaal binnen is het in 15-30 gepiept en ben ik weer op pad. Ook wanneer het een keer aankomt op garantie, is dat geen punt. En echte aanrader!

Geweldig geholpen

Andere gsm gekocht, na vriendelijk en goede uitleg. Netjes alles onder genot van koffie overgezet en vertrokken. Echt klantvriendelijk geholpen. Tot een vlgd keer !!

Uitstekende service

Al meerdere keren met verschillende telefoons hier geweest, altijd goed gerepareerd met goede onderdelen. Dat heb ik helaas een aantal keer bij andere bedrijven anders meegemaakt. Ik kom nergens anders meer.

Altijd goed

Frank is zo kundig, hij kan alles maken. Iedere keer weer fijn om er te zijn.

Goede en snelle service!

iPhone XS scherm vervangen

Super goed!

Snel en professioneel.

Uitmuntend

Ben goed geholpen met mijn MOB telefoon en direct kunnen oplossen en garantie is ook echt garantie top en goed gedaan Frank

uitstekend

prima services, snel, vriendeljk, eerlijk en niet duur!

Snel en accuraat

Binnen 5 minuten weer weg voor nw bescherming glas. Direct geholpen. Prijs/kwaliteit prima.

Zeer vriendelijke man, heeft verstand van zaken. hij helpt graag en denk mee in oplossingen! Top service

eerlijk en altijd parkeerplaats en SNELLE SERVICE

Ik krijg eerlijk advies, redelijke prijzen kan altijd parkeren, ze zijn lekker snel. Waneeer iets niet de moeite waard is om te repareren zeggen ze het eerlijk. Goede adviezen

Vriendelijk en een snelle afwerking

Uitstekend!!

Elke keer lossen deze mensen het probleem op... Vriendelijke rustige medewerkers die echt luisteren naar je probleem...en met een oplossing komen..! Topservice..!

Goede Service!

Ik werd snel geholpen en ben zeer tevreden met mijn nieuwe telefoon scherm.

Minervum 7448

4817ZG Breda