Professioneel en servicegericht.

Zeer vakkundig en bekwaam, daarnaast werd er ook de tijd genomen om uitleg te geven en is telefoon geheel startklaar gemaakt. Een service die niet vanzelfsprekend is, ten minste niet als ik het vergelijk met mijn eigen telefoonprovider. Zeker een aanrader.

Prima service!

Vakkundig en vertrouwd

Altijd hartelijk en reparatie waar je bij staat. Vakkundig en vertrouwd.

Goede service en zeer klantvriendelijk

Wordt altijd vriendelijk ontvangen en direct geholpen. Kom hier al jaren, en altijd goede service. Goede zaak, echt een aanbeveling….

Klantgericht

Vanaf mijn eerste telefoontje waren ze bezig om mij te helpen met een vervanger van mijn overleden I phone. Niet de nieuwste of de duurste maar wat voor mij goed is. Oprecht en vriendelijk met top kennis vd toestellen.

Goede en snelle service!

Accu van mijn telefoon zeer snel en kundig vervangen.

Mobiel speaker kapot

Top reparatie. Goedkoop en je kunt er op wachten. Geen parkeer kosten. En zeervriendelijk personeel. Hier word je niet belazerd.

Betrouwbaar, deskundig en betaalbaar

Vaak zijn de repair shops veels te duur, ondeskundig en niet te vertouwen. Echter deze zaak is het omgekerde, Betrouwbaar, deskundig en betaalbaar En dat is fijn voor ons als consument

Goede service, duidelijke communicatie

Meermaals goede ervaringen gehad met Smartphoneenzo. Goed geholpen, prettige service en duidelijke communicatie. Zal hier blijven komen voor reparaties of gebreken aan mijn telefoon of laptop.

Snelle service - top!

Prettige zaak en heel deskundig.

Zeer vriendelijk en goed geholpen.

Snel en goed geholpen

Top bedrijf

Uitstekenden service en enorm klantvriendelijk.

Deskundig, eerlijk,klantvriendelijk

Frank is een vriendelijk deskundig en eerlijk persoon. Het bedrijf is laagdrempelig en heeft aandacht de klant. De klant staat voorop en zo wordt je ook behandeld. Ik kom hier zeker terug.

Goed geholpen zoals altijd.

Super goed

Superservice. Altijd vriendelijk, eerlijk en snel.

Inmiddels al een aantal jaren kom ik bij Smartphone enzo, vaak met beeldscherm problemen. Altijd netjes en correct geholpen. Met een goed en eerlijk advies ook wanneer je beter een nieuwe telefoon kunt aanschaffen. Begin dit jaar bleek enkel het beschermdeel van het scherm gescheurd. Ondanks dat er een nieuw scherm besteld was werd hier niet moeilijk over gedaan, top.

snel en deskundig

vriendelijk te woord gestaan, snel geholpen

Snelle goede service

Minervum 7448