Eerste bestelling bij Natural Spices

Dit was mijn eerste bestelling bij Natural Spices. Helaas ging er iets mis, waardoor mijn bestelling enige vertraging opliep. Toen ik contact opnam, werd ik direct vriendelijk en professioneel geholpen. Dankzij hun snelle service werd mijn bestelling dezelfde dag nog thuisbezorgd! Echt top klantenservice, een geweldig bedrijf en kwalitatieve producten. Ik raad Natural Spices zeker aan!

Corr. levering met enige vertraging.

Betrouwbare website en service.

snel en goede communicatie

snel en goede communicatie en goede producten

ok

ok

Prima product en prima verpakt en bezorgd

excellente service en vriendelijk aan telefoon

de bestelling werd eerst niet geleverd door postnl. maar zonder problemen werd een nieuwe bestelling direct erna geleverd.

Fijne kruiden

Prima kwaliteit, goede prijskwaliteit verhouding

No-nonsense ervaring

Makkelijke website. Snelle levering in het buitenland.

Goede klantenservice en natuurlijk lekkere kruiden

Goede klantenservice en natuurlijk lekkere kruiden!

Gewoon perfect!

Goede communicatie toen product niet op voorraad was en zoals beloofd toen toch spoedig ontvangen!

Snel en super klantvriendelijk

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst en betaald, ontving ik snel een mail met daarin informatie over de verlate levering Ondanks dat had ik het product binnen 5 dgn in huis

Snelle reactie, snelle levering

Mijn bestelling kwam al binnen 2 dagen en toen ik een vraag had kreeg ik binnen 2 uur antwoord. Heel fijn vind ik dat.

snel en goed in de afhandeling.

mijn ervaring is goed in bestelling en in het uitzoeken van de producten snelle verzending goed geregeld.

prima!

Mijn bestelling was er na twee weken nog niet. Een telefoontje en het was meteen opgelost. Dag later netjes ontvangen.

Alles gegaan zoals verwacht.

Zie boven.

gewoon goed

gewoon goed

Snel geleverd en kwaliteit

Tweede bestelling ging even vlot als de eerste keer.

goed en snel

goed en snel

Bestellen en volgende dag in huis

Topkwaliteit

Met grote tevredenheid gebruik ik hun producten al jaren.

Niet alle producten geleverd.

Niet alle producten in mijn bestelling zijn geleverd en geen reactie op mijn email. Erg jammer want verder ging alles goed in de levering.

Lekkere kruiden en heel professioneel!

Makkelijk en overzichtelijk om te bestellen. Snel verzonden en geleverd. Kreeg ik ineens een vriendelijk mailtje dat er een bestelling niet in voorraad was en dat ik kon kiezen tot terug krediteering of een wachttijd van 2 weken. Na een paar dagen was het inmiddels al toegekomen, helemaal TOP.

Méér dan uitstekend !

Wij zijn al járen klant bij dit bedrijf. En de afgelopen week was het weer volledig duidelijk dat dit een uitstekend bedrijf is. Zéér klantvriendelijk, telefonisch bereikbaar, uitstekende klantenservice, prima producten, en behulpzaam bij vragen en direct bereid te helpen bij problemen. We bevelen iedereen dit fijne bedrijf áán!

Rendementsweg 3

3641 SK Mijdrecht