Helemaal top!

Het contact met Haardencentrum was bijzonder prettig. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, we kregen helder en duidelijk advies, de sfeerhaard is netjes geleverd en geïnstalleerd. Kortom: Kundig en plezierig contact met als resultaat bij ons een sfeervolle woonkamer met de Dimplex 3 -Step sfeerhaard.

• Assortiment
  • Medewerkers
  • Deskundigheid/kennis
  • Bereikbaarheid (tel./e-mail)
  • Prijs/kwaliteit

Goede service en klantgericht

Meedenken met de klant. Thuisbezoek vooraf om de situatie goed te beoordelen. Scherpe en concurrende offerte. Plaatsing door professionele installateur: met oog voor detail en kwaliteit.

• Assortiment
  • Medewerkers
  • Deskundigheid/kennis
  • Bereikbaarheid (tel./e-mail)
  • Prijs/kwaliteit

Goede ervaring, vriendelijke mensen.

Fijn geholpen bij het kopen van onze dimplex verdi. Goed met ons mee gedacht en leuke vriendelijke medewerkers. Voelde gelijk vertrouw.

Leuk jong bedrijf

Sterk door hun web

Goede service en snelle levering

Ik heb goed en snel antwoord en advies gekregen op mijn vragen. Verder hanteren ze een nette prijs en snelle levering. (Vandaag besteld, morgen in huis)

Een prachtig resultaat!

Wij hebben een kachel laten plaatsen in ons nieuwbouwhuis en we genieten er volop van. Personeel is vriendelijk, de werkwijze transparant en een goede prijs. Uitdagingen 'in het werk' worden besproken en samen opgelost. Wij zijn erg tevreden!

Ging prima

Goede service en goede communicatie.

Toppie!!

Goede en snelle communicatie en vreselijk aardige mensen. Ook de montage van de kachel ging als een speer. Zeer professioneel. Kortom ik ben zeer tevreden. Alleen 1 minpuntje is dat ze alle verpakking en rommel hebben achtergelaten dit terwijl ze zeiden dit mee te nemen. Daarom score 8 ipv 10 Prima bedrijf. Mia Risseeuw

Uitstekende zaak, veel keuze en nette service.

Haarden centrum Nl heeft zeer veel keuze in de diverse soorten haarden inclusief elektrische sierhaarden. Is goed bereikbaar en de medewerkers weten waar ze over praten. En er staat ook een kopje koffie, thee of fris voor de klant klaar.

Komt met oplossing.

Na een misverstand met #Haarden Centrum Nederland toch een oplossing van de verkoper.

Vlotte communicatie en goed meedenken met de klant

Vlotte communicatie en goed meedenken met de klant.

Met 1 afspraak alles prima geregeld!

Met 1 afspraak op locatie alles prima geinstalleerd volgens afspraak

Goed bedrijf. Juiste prijs kwaliteit verhouding. Zowel de verkoop als installatie van de kachel (jacobus 9 beton) verliep naar wens. Dus wanneer u op zoek bent naar een kachel is dit bedrijf zeker een aanrader.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een van de goedkoopste op de markt. Inclusief installatie vergelijkbare prijzen dan de prijs van concurenten zonder installatie.

3 maanden contact gehad mbt herstel schade aan de haard. Uiteindelijk netjes hersteld en restaurant bon ontvangen. Zeer tevreden met het resultaat, meer pro-actieve communicatie is gewenst.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik be op alle punten erg tevreden over het Haardencentrum Nederland. Omdat ik enige twijfel had na een online bestelling, kreeg ik netjes een foto toegstuurd over het gene ik twijfelde. Ik heb een zeer nette prijs aangeboden gekregen en de levering was nog sneller dan beloofd. Elk contact moment, werd netes en snel beantwoord.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

prettig in contact, attent tot aan de levering, daarna helaas geen nazorg om te vragen of alles correct is.

na 2-3 weken even contact om te vragen of alles goed is en goed verlopen is. Bij mij is bijvoorbeeld de handel van de deur los en ik heb geen idee hoe deze te maken. En natuurlijk had ik zelf al eerder contact op kunnen nemen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Gezellig als je een kachel komt kopen.

Niet beloven wat ze niet waar kunnen maken . Kachel is te laat geleverd stond op de afleverbon 21 dec 18 maar wij hadden hem besteld op 24 dec 18 dus is het transport bedrijf een maal voor niets geweest. Na het zelf geregeld te hebben via de telefoon hebben wij eindelijk de kachel op 26 dec 18 gekregen. Dus een tip voor dit bedrijf beloofd wat je nakom. Verder heb het bedrijf niets meer van zich laten horen. Zeer onbeschoft vinden wij.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Direct contact na versturen mail of bij telefonisch contact leggen.

We hadden wat pech met de levering van de bestelde kachel. Ergens in het proces was er iets niet goed gegaan. Uiteindelijk kachel geleverd en doet het perfect.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer goed advies. Alles was snel geregeld. Installatie was prima.

Niets, alles was prima!

2 sterren: slechter dan verwacht

Moet foutieve leveringen beter oplossen en niet de klant de dupe laten zijn wanneer spullen verkeerd opgestuurd worden.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Bij ons zal de Gashaard pas in Maart 2019 geleverd worden, dus ik kan nog niets invullen, zijn vakkundig te woord gestaan, wij hebben er vertrouwen in.

• Prijs

Pluspunten

Transparant, ondernemend, komt na wat wordt afgesproken, goede en prettige communicatie

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super snel een offerte geleverd, en vervolgens de kachel. Fijn dat het monteren ook snel kon gebeuren

Wel jammer dat er geen rozet was die mooi op het plafond alle lelijke stukken wegwerkt.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mooie kachel voor een mooie prijs

Paleisweg 24

3886LC Garderen