Zoals het hoort :)

Helemaal tevreden: product aangeraden gekregen door kennis, opgezocht, besteld en binnen een paar dagen al thuis ontvangen. Van alles netjes updates ontvangen. Helemaal prima dus! Alleen jammer dat ik achteraf pas heb gezien dat je extra korting kunt krijgen indien dit product door iemand wordt aanbevolen.

Super snelle service en top product!

Ik denk dat het werkt

Mijn paardje moest hoesten en was benauwder ik denk dat deze product wel baat heeft

Ontzettend blij met jullie producten

Krijg altijd super en eerlijk advies van de ontzettend vriendelijke medewerkers. Daarnaast heb ik mijn bestelling dan ook heel snel in huis.

Betrouwbaar

Snelle levering. Klantvriendelijke website.

Prompte Lieferung, sichere Verpackung, alles top

Prompte Lieferung, sichere Verpackung, alles top

Besteld voor 15.00 uur en volgende dag geleverd.

Afspraak = afspraak. Zo hoort dat.

Zeer snelle levering

Top kwaliteit van kruiden !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel

Vooral tevreden over de snelle levering. Het effect van het product moet ik nog afwachten.

Bin überaus zufrieden

Sehr zügige Lieferung und reibungsloser Ablauf

Kruiden en magnesium werken goed en levering supersnel.

Ls, Mijn paard doet het super goed op de kamille gecombineerd met magnesium relax combi. Echt een ander paard. Eerst gebruikte we easy pro, ten eerste is het super duur en ten tweede had het totaal geen effect bij ons paard. Dus ben super blij met de kennis die jullie telefonisch met mij gedeeld hebben en het werkt echt. Uiteraard zou het super zijn om ook is een prijs te winnen . Alles is al duur genoeg. Mvg, Mariska Coremans 0640121802

Super paarden vinden het lekker en door brandnetel minder last van mok en dikke benen

Ik bestel nu al 4 jaar producten hier, en t is echt een top bedrijf, altijd goede kwaliteit en snel geleverd.

Fijne producten, snelle levering

De producten van HorseFlex zijn erg fijn. Verzending gaat vlot, de webshop werkt prettig! Al met al een zeer tevreden klant.

Tolle nachhaltige Produkte ohne unnötigen Schnickschnack

Heute bestellt - morgen geliefert, unkomplizierte Zahlungsabwicklung. Bei der 1. Bestellung direkt einen Rabattcode über 5 % für die nächste Bestellung erhalten. Nachfüllpackungen sind etwas günstiger, so dass auf Nachhaltigkeit Wert gelegt wird. Alles in allem super!

Zeer te vrede over de snelle levering en de bestelling was netjes en goed verpakt.

Was snel bezorgd

Fijne producten. Bestelling was snel geleverd. Op de website staat duidelijke uitleg over het product.

super tevreden

super tevreden, snelle levering, goed verpakt heel blij mee

Super toll alles prima

super

Fijne eerlijke producten

Fijn bedrijf met eerlijke producten tegen een goede prijs. Aanrader!

Super service!

Super snelle levering en fijne producten.

Fast shipping and goos packaging.

I find the website very easy to navigate and the products are reliable. I particularly like that the shipping is fast and you receive the products within 2-3 bussiness days. I also find very useful that you can purchase a refill instead of the whole container again.

• ¿Nos recomendarías?

Slechte service bij retour

Zeer onprofessioneel en naar geholpen bij het retourneren van een fout besteld produkt!dit heeft me 10 euro gekost.slechte communicatie ook!waardeloos en zonde van het geld!

Tolle Produkte, schnelle Lieferung - Immer wieder gern!

Super Präparate ohne Schnickschnack, mit denen man kostengünstig und lange auskommt. Die Wirksamkeit zeigt sich auch im Blutbild. Durch die Nachfülltüten spart man Geld und Verpackungsmüll. Die Lieferung erfolgt jedes Mal sehr schnell. Einfach top!

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.