Excellent service. Quality products

I really like using Horsflex products. The website is easy to navigate and the products arrive quickly.

Goed verpakt, goede grondstoffen

Alsook zeer snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne producten en super snelle levering

Beste supplementen! En zonder toevoegingen

Erg blij met alle supplementen van Horseflex. Mijn paard geniet er iedere dag van en glanst enorm. Hij is mega gezond en loopt eenheid op. Ook in bespiering komt hij mooier aan. Wat geef ik: Luzerne Digest met van horseflex - kamille - joint poeder met hyaluronzuur - muscle power - magnesium chelaat - lijnzaad olie

Vlozaad besteld en 2 dagen later in huis. Alles perfect verlopen netals de vorige keer.

Fijn product en top service

Ik had zelf navul pakket ingevuld ipv origineel. Daarna een mail gestuurd dat dat mijn eigen fout was en kreeg origineel opgestuurd. En het verschil van €2,- namen ze voor hun rekening.

Produkt entspricht der Beschreibung. Sehr schnelle Lieferung! Sehr gute Verpackung. Gerne wieder!

Sehr schnelle Bearbeitung +Lieferung! (Bestellung aus Deutschland, Bayern; Lieferung an DHL-Packstation!) Genau das richtige Produkt mit den benötigten Inhaltsstoffen. Sehr gute Verpackung + informativer Beipackzettel. Gerne wieder!

Tres contente

Bon produit, livraison rapide.

Super fijne site, goeie service. De producten zijn ook top!

Prima glucosamine

De bestelling is prima uit gevoerd goed verpakt en verzonden voor een goede prijs volgende keer bestel ik het weer bij jullie

Uitstekende service

Bestelling snel en correct afgehandeld

Snelle verzending en fijne producten!

Einfach sehr gut

Sehr gut

Fijne website, snelle service.

Ik bestel hier regelmatig mijn supplementen. Altijd snel bezorgd en goede communicatie.

Parfait

Envoi toujours ultra rapide, réception rapide, des produits au top et accessibles.

Fijne producten en een goede service

Een makkelijke website en een snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Betrouwbaar

Snelle levering en goed verpskt

Producten worden super snel geleverd, hele fijn service

Super schnell und unkompliziert! Würde ich ohne Sorge weiterempfehlen!

Alles fix und schnell. Schön die Möglichkeit Nachfüllpacks bestellen zu können, ohne Eimer etc. Ware gut verpackt, Bezahlung und Lieferung ohne Probleme! Alles klasse.

Gute Produkte,schnelle Lieferung

Produkt wird ohne mäkeln gefressen, einfache Handhabung, gute schnelle Abwicklung der Bestellung Lieferung

Goede producten tegen een redelijke prijs

Snelle levering, goede producten tegen een redelijke prijs.

Perfekt :)

Schneller Versand, gutes Produkt. Ich kaufe immer das gleiche. Mein Pferd frisst es problemlos. Es ist immer ein Messlöffel dabei, ich kaufe gern regelmäßig!

Mega gute Qualität und eine Vielfalt an gute Kräuter für Pferde.

Meine Ponys nehmen die Produkte von Horse Flex sehr gut an.

Gut

Schnelle lieferung

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.