Buenos productos.

He encontrado productos para mis caballos de excelente calidad. Precios muy adecuados y envio muy rápido.

• ¿Nos recomendarías?

Zoals altijd super snel verzonden en goede kwaliteit poeders. Mijn honden genieten ervan!

Correct en snel geleverd.

Goede website met duidelijk beschrijving bij de producten. Keurig geleverd.

Retourekosten

Es gibt einen Sterneabzug aufgrund der viel zu hohen Retourekosten wenn man direkt über die Webseite bestellt. Via Amazon o.ä. zahlt man keine Kosten für die Rücksendung!

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Prima prijs/kwaliteit. Ik heb een groot verpakking gekocht en kreeg daar bovenop extra korting. Vervolgens snel geleverd.

Goed smakende producten

Verschillende producten besteld. En ieder product vind onze pony lekker om op te eten. De multivitamine brokjes vind ik zelf wel wat los/zacht van kwaliteit. De brokjes verkruimelen heel snel. Dat vind ik wel een dachtspunt maar verder heel tevreden.

De geur blijft een probleem... als ik er curcumma er over doe is het oke

Kapotte navulzak ,maar wel uiteindelijk goed opgelost.

Uiteindelijk een goede oplossing voor gekomen. Bedankt daarvoor!

Makkelijk bestellenen snelle levering

Het bestellen via de site is echt heel makkelijk. Ik hoef bij de 5 liter verpakking van de Biotine olie geen pompje, en dat geef ik in de tekstmogelijkheid aan. Dat gaat altijd goed. Het voelt als persoonlijk contact. Het leveren gaat ook prima, binnen een paar dagen in huis.

Gewoon goed

Gutes und hilfreiches Zusatzfutter

Schneller Versand, gute Akzeptanz, ich bin sehr zufrieden

Excellent products, super fast shipping

Highly recommend Horseflex products, very effective at good prices and very fast shipping.

• Você nos recomendaria? sim

Altijd goed

Mijn merrie krijgt alleen hooi en daarnaast het balancer brokje van Horse Flex en de aanvulling die ze op dat moment nodig heeft. Ze gaat verhuizen dus nu is dat de magnesium relax. De kriebelmix krijgt ze nog tot november. Ik heb nog niet gehad dat het product uitverkocht is (vind ik echt heel vervelend) en de prijs is heel redelijk. Dus ik ben heel tevreden!!

Mijn pony regeerde er goed na 3 dagen werkte het.

Wij bestellen Horseflex voor grote honden

Het is geen uitstekend geworden terwijl we het product een uitstekend zouden geven. Reden? We hebben aan dat we een lepel voor honden (Leonbergers) willen en krijgen een folder voor een paarden. Maar we zijn dan van jullie producten.

PRIMA

PRIMA

Super goed

Mijn 3 herders doen het zo goed op 1 herder met artrose verbetert zich echt goed Daarvoor niet goed kunnen opstaan of lopen laat staan rennen maar nu kan hij gezellig mee naar het bos.

Werd op tijd bezorgd. Ziet er prima uit

Goed en snel geleverd

Mooi product, snel geleverd en onze pony eet het graag. Top.

Geweldig die poeders een week gebruikt en toen liep mijn pony weer goed.

Prima volgens afspraak

Makelijk besteld snel in huis

Voor ons goed

Wordt altijd netjes verpakt

Goede service Snelle bezorging

Snelle ontvangst, altijd betrouwbaar

Snel geleverd, goede info op de website

Mooie overzichtelijke website, met de juiste informatie. Ook fijn dat er navul zakken zijn snelle en nette levering

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.