Wird gern von den Ponies gefressen

Meine beiden bekommen täglich zum Frühstück einen Messbecher voll unter das Futter gemischt. Der Eimer wir bis auf den letzen Krümel geleert. Ich bin auch der Meinung, das es bei regelmäßiger Fütterung den Juckreiz sehr reduziert. Die Mähne ist noch vorhanden und auch die Schweifrübe sieht wesentlich besser aus als im letzen Jahr. Da müsse ich beides noch zusätzlich einschmieren . Hab schon nachbestellt und werde es bis in den Herbst hinein weiter verabreichen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Stellen levering en kwaliteits volle producten.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Makkelijk besteld en snel geleverd

Aanbevolen door andere gebruiker

Goede kwaliteit producten tegen betaalbare prijs

Al jaren haal ik hier al mijn supplementen, en bij mijn zorgenkindje (paard) helpen ze prima. Kwaliteit is prima en vlotte levering

Fast delivery

• Bi nas priporočili? Yes

Goed assortiment met betaalbare prijzen.

Niet verpakt zoals aangegeven op website

In de webshop staat de valeriaanwortel afgebeeld in een emmer/bus. Vervolgens krijg ik het thuis in een plastic zak. De lucht was niet te harden, rook het zelfs al toen ik het pakketje aanpakte van de bezorger. Die zal die lucht ook niet aangenaam gevonden hebben in zijn bus. Het zou fijn geweest zijn als die kilo valeriaanwortel zoals afgebeeld in een luchtdichte emmer zat. Aangezien het in huis ook nog vreselijk stinkt, en ik ben wel wat gewend want heb wel vaker (ergens anders) besteld.

Prima producten en snelle service

Mijn dieren doet het prima op de producten van horseflex, minder pijn en meer beweeglijk en bestellingen worden snel verstuurd, prima en gemakkelijk werkende site met veel keuze mogelijkheden

Minder Jeuk na 1 week

Gebruiken nu 1 week voor de jeuk van onze hond Flexrex aller relief en merken al resultaat.Super blij mee.

Er werd mijn aangeraden om vitamine E te gaan geven aan mijn paard. De gene zij kijk eens op horseflex. En echt super fijn.

Super tevreden!

Correct en snel. Doet wat het zegt!

Snelle 3

Pakket snel binnen

The package

The package came within a week.

• Biste li nam preporučili? Yes

Na al aardig wat bestellingen gedaan te hebben kan ik niet anders zeggen zeer tevreden te zijn met de kruiden ons paard doet het heel goed op korenbloem goudsbloem en vele andere kruiden na een verhuizing van stal wat best inpact maakt geven wij hem nu kamille wat een verschil onze vrolijke jonge doet het er super op Met vriendelijke groet 2 zeer tevreden klanten!

Snel

Duidelijke site en snel

Super tevreden

Mijn oma van 29 jaar, doet het onwijs goed de supplement van horseflex. Het doet zijn werk, en is ook nog eens betaalbaar ☺️ Levering is ook super! Een echte aanrader.

Rappe service

❤️

Snelle service, goeie producten

Ik kende deze site nog niet, maar wat ik nodig had vond ik hier en niet op de site waar ik normaal bestel. Het product was erg snel in huis, netjes en goed verpakt en lagere prijzen dan wat ik gewend ben. Erg tevreden!

Excellent!!!

• Θα μας συνιστούσατε; Yes

Door de producten van Flexrex is mijn hond hond nu pijn vrij

Na een kapitaal te hebben uitgegeven aan andere supplementen die niet werkten ivm zijn artrose krijgt mijn hond van 9 jaar met een lichaamsgewicht van 65 kl nu al een aantal jaren de supplementen van Horseflex onderandere Curcumix en Jointpower sindsdien is hij pijnvrij likt niet meer aan zijn poten en loopt niet meer mank en geniet iedere dag volop van onze boswandelingen.

toller Service und schnelle Kaufabwicklung

Das Horseflex Team ist immer schnell erreichbar, und die Waren werden schnell und sicher versendet.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super super schnell und zuverlässig

Das Paket kam super schnell, trotz weiterem Versandweg

Goede kwaliteit

Een hondje met galblaas probleem. Had heel veel problemen. Via fb jullie product lever support en heb dit nagekeken en daar het 100% natuurlijk product is, even besteld. Na een 4-tal weken een hele verbetering opgemerkt.

Alles Super

Super Kontakt,Super schnelle Lieferung und tolle Produkte

Schnelle Lieferung und super Produkt

Das Produkt ist super und wird sehr gut angenommen.

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.