Heel fijn bedrijf

Snelle, nette service. Super producten

Super producten

Meerdere producten besteld en ik zie snel verandering bij onze paarden.

Snel en netjes geleverd

Snel en goed verpakt geleverd

Snel in huis

Nachfüllbeutel hatte einen Loch

Das Produkt hatte bei Ankunft einen Loch, somit war ein Teil im Karton verteilt. Das Oaket kam schnell an und wird gut gefressen. Schade für die schlechte Qualität der Verpackung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Super supplementen

Goede producten Top service Altijd klaar voor een back-up te geven

Tevreden met de producten

Wij zijn tevreden met de producten van Horseflex en gebruiken deze graag voor onze Leonbergers

goede kwaliteit

paard eet de vitamine E met lange tanden op, magnesium gaat vlot binnen

Snel

Super fijn

Snelle levering, goed verpakt.

Groot aanbod incl uitleg en super snelle levering!

Mijn ervaring met Horseflex is altijd positief. Ze hebben een erg groot aanbod in producten met duidelijke informatie erbij. Regelmatig mooie kortingen of bundelacties. De leveringen zijn altijd keurig en snel. En bij vragen wordt je ook nog snel geholpen. Aanrader dus!

Supper

Levert snel en goed De producten doen echt hun werk Heb al snel resultaat Ben echt blij met mijn besteling

Alles in orde

Alles in orde, Foenegriek ruikt anders dan ik gewend ben, maar dat is helemaal goed want de paarden vinden het lekker!

Snel in huis

Duidelijke website en snel in huis.

Sehr gute Produkte

Schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima service, duidelijke omschrijving van het product.

Snelle levering, netjes verpakt. Artikel duidelijk omschreven.

Snel en product opnieuw verbeterd

Vorige zending was na jaren anders qua smaak en geur, mocht de 6 kilo terugsturen maar heb het paard laten wennen. De nieuwe zending is fijner van korrel en is zelfs in de voerbak eetbaar, een enorme verbetering

Bestelling komt snel. Netjes verpakt.

Goed product, netjes verpakt

Het bestelde product is netjes verpakt afgeleverd. Mijn hond heeft veel minder last van haar gewrichten.

mastteur e theureux

les produit sont tres bien bonne qualité mon chiens a plus mal a sa patte

Snelle en correcte service.

Duidelijke website. Snel en correct geleverd. Automatische toepassing van de korting zou efficiënter zijn.

Schnelle Lieferung und qualitative Produkte

Ich bestelle sehr gerne bei Horseflex. Schnelle Rückmeldungen und schnelle Lieferung.

Kwaliteit en snelle levering

De producten zijn van goede kwaliteit en de levering is echt heel snel. Ook tof Da je kan kiezen in de verpakkingen (navul) en dat hierdoor de prijs interessanter wordt.

Altijd correct

Snelle levering van natuurlijke kruiden voor mijn paarden. En je kan kiezen met schepje. Alsook gewoon navulzak of in pot/ emmer. Zodat je niet overspoelt word door emmers en schepjes.

Schnelle Lieferung und super Produkte

Hab schon diverse Produkte gekauft und alle hatten eine sehr gute Qualität und Wirksamkeit.

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.