Goede producten

Ik ben zeer tevreden over de service en de producten

top producten

de producten zijn top mijn 2 hoog bejaarde paarden zijn er goed mee

Toller Service

Sehr tolles Unternehmen. Die Ware wurde beim Versand beschädigt und es wurde umgehend für Ersatz gesorgt. Bisher frisst mein Pferd die Zusätze gut, um eine Aussage über die Wirksamkeit zu tätigen ist es jedoch nicht zu früh. Ich werde hier wieder bestellen.

Doet waar het voor bedoeld is!

Met nog een maand dracht voor de boeg kreeg onze merrie ineens enorme dikke benen. Geen koorts, dus echt een zwangerschapskwaal aldus de dierenarts. Ze liep er ook heel moeilijk door. Erg sneu om te zien.. Dus, waar kan de natuur ons een handje helpen..? Ik bestelde brandnetel en kleefkruid ivm de positieve eigenschappen qua vochtafdrijving, pluk er elke dag nog een hand paardebloemen bij… en zie daar! In no time verdwenen de dikke benen en onze Floor loopt er weer over als een kievit. Een enorme opluchting!! De kruiden zijn ook nog eens zeer smakelijk, dus een prima toevoeging over het krachtvoer, helemaal super, dik tevreden!

Fijne producten, zonder onnodige toevoegingen.

Duidelijke product info

Goede site, duidelijke informatie en snelle levering.

Snelle levering, top producten

Snel het product in huis. Goede zuivere producten voor allerlei 'kwaaltjes' of gewoon ondersteuning van je paard.

Produits excellents !

Bon contact. Toujours livré rapidement. Produits qui donnent des bons résultats aussi bien pour les chevaux que pour les chiens

Mooie prijzen, snelle service

Ik heb vlozaad besteld, in grote verpakking verkrijgbaar voor een hele nette prijs. Ook nog snel geleverd. Ik ben tevreden!

Allergische reactie op hyaluronzuur

Ik had eerst de gewone Jointpower besteld en mijn paard deed het er super op. Snel een nieuwe besteld nadat hij op was, maar de verkeerde dus met hyaluronzuur. Daar werd mijn paard helemaal hyper van en kreeg dikke benen en was heel erg spooky met rijden, Ik heb dit bij horseflex gemeld en deze reactie was bij hun niet bekend. Ik mocht wel alles terugsturen en kreeg direct mijn geld terug. Hele goede service.

Netjes en snel

Het word goed uitgelegd hoe veel te gebruiken van de supplementen . Ik heb het pas 2 weken in gebruik voor hond en paard . Al denk ik dat bij de hond ( pup van 6 maand ) met groeipijn de werking veel sneller aanslaat , ben er blij mee

Goed, duidelijk en snel

Ik heb voor mijn hond supplementen besteld en het is allemaal heel duidelijk aangegeven. Er staat duidelijk beschreven wat waarvoor nodig is en hoeveel je nodig hebt. De levering was ook heel snel, dus kortom zeer tevreden!

Sehr gut

Schnell geliefert schmeckt den Pferden

Snelle verzending, prima prijs/ kwaliteit verhouding.

goede klantenservice

Ik kon de Horseflex Biotine-olie alleen bestellen met een pomp, maar die pomp had ik niet nodig. De medewerkster van Horseflex gaf aan dat ik dat bij de bestelling bij "opmerkingen" kon melden. Dat gedaan. Inderdaad geen pomp ontvangen, maar wel een zakje multivitamine erbij gekregen. Bovendien nog eens een snelle levering. Ik ben tevreden!

Eindelijk produkt zonder chemische bewerking

Goeie produkten zonder chemische bewerking

Kwaliteit en leviering

De levering op mijn verzoek ging snel en goed. Kwaliteit is prima. Zeker voor herhaling vatbaar

Zeer tevreden en goede service

Zomerkriebelmix besteld, na twee weken te geven merk ik dat mijn paard zich minder schuurt(heeft ook deken op). Gaat ook gemakkelijk binnen. Snelle levering.

Snelle levering, goed product

De website is overzichtelijk en de informatie bij de producten is duidelijk. Ook de levering was snel. Enige ‘kritiek’ punt is dat als je een bundel besteld van producten je elk product los moet opzoeken om de werking en hoeveelheid op te zoeken. Zou prettig zijn als dat dan in één overzicht zou staan.

Prima bedrijf.

Snelle bezorging.

Heel goed heb geen verbeterings punten

Producten werken en zijn niet te duur.

Lange tijd op zoek geweest naar de juiste supplementen die effectief werkten bij m’n paard. Horseflex werd me aangeraden door iemand op stal.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Besteld met pomp, zat er niet bij, maar werd netjes een dag later nageleverd.

Snelle levering netjes verpakt

Promtitudine, servicii de calitate

Am fost sa gasesc un produs pe care il cautam de ceva vreme si care mi-a fost trimis foarte repede. Multumesc!

• Ne-ai recomanda? Yes

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.