Super snelle service!

Makkelijke website,super snel in huis!

Fijne producten om mijn paard zo goed mogelijk te ondersteunen

Makkelijk en fijne website om de goede supplementen voor mijn paard met artrose te bestellen. Levering is ook altijd snel. Je hebt zo binnen een minuutje weer nieuw besteld.

Mijn bestellingen zijn altijd mooi op tijd verzonden en aangekomen. Laatste keer was de verpakking wel beschadigd maar dat ligt aan de leveranciers en niet aan horseflex. Ook veel keuze

Super snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik heb het product snel en in goede staat ontvangen

Ik ben zeer tevreden over Horse Flex. Ik heb mijn product snel en in goede staat ontvangen.

Goed!

Snelle levering, alles keurig in orde zoals altijd. Goeie kwaliteit supplementen waarvan je resultaat ziet in je paard.

Uitstekend!

Snelle levering, mooi ecologisch verpakt, super producten en een kortingsbonnetje voor de volgende aankoop. Simpelweg geweldig! Heel tevreden:)

Goed en vlot

Bestelling wordt vlot geleverd en is keurig verpakt. Betrouwbaar en daar hou ik van.

Super fijne en snelle service

Al jaren bestel ik nu mijn FlexRex!

Snel en netjes geleverd

Fijn!

Snelle levering en heel goed spul!

Snelle service goede kwaliteit

Snel geleverd en erg tevreden over de kwaliteit zie al verandering werkt goed

Alles voor mijn oudere paard

Voor het eerst glucosamine msm en monnikspeper besteld voor mijn 23 jarige merrie. Het bevalt ons zeer goed, In de toekomst zal ik het zeker nog een keer bestellen

Altijd blij met de producten van horse flex.

Weer een levering gehad van horseflex met allemaal goede en fijne producten. Paardje ook blij en tevreden.

Veeeeelste veel poeder

Detox is echt te veel poeder, van alles geprobeerd om mijn paard het op te laten eten. Echt een mis koop.

Behulpzaam en snel

Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en ik heb een goed advies gekregen . Product was ook voor in huis.

Sehr freundlich und schnell

Perfekt! Bei Rückfragen wurden zeitnah und sehr freundlich geantwortet. Versand war auch sehr schnell

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super producten met aantrekkelijke prijzen

Ik heb nu meerdere keren bij horseflex besteld omdat de producten zelf van goede kwaliteit zijn met betaalbare prijzen. Er is een super ruime keuze en de levering is super snel.

Goed werkende producten voor een keurige prijs

Doelbewust geselecteerde producten voor een kwalitatief keurige prijs

Mooie producten voor betaalbare prijs!!

De kruiden en supplementen, zijn van hele mooie kwaliteit! Onze paarden eten ze ook graag, snelle levering! Zeker een aanrader!

Fijn bedrijf met Snelle levering

Telefonisch ook zeer goed bereikbaar

Top. Super snelle service

Werkt goed bij mijn paard met artrose. De snelle service is ook fijn

Snelle levering en goede producten. Paarden eten het ook goed.

Fijne producten

Kwaliteit producten zijn goed, snelle levering.

Heel goed product en zeer goede klantenservice! Heel tevreden!

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.