Snelle levering Mooi door de brievenbus Goed dat er op je bon staat dat je lepeltje in de opvulling kunnen zitten

Uitstekende webshop en snelle service

Ik vind de site duidelijk en de prijzen zijn scherp. Ik had mijn bestelling snel in huis.

Snelle levering en goede producten

Unkompliziert, schneller Versand

Fijne site

Bestelling was snel binnen.

Sehr schnelle Lieferung und hervorragende Produkte

Die Produkte haben eine hervorragende Bioverfügbarkeit, wie man sie bei kaum einem anderen Hersteller findet, dazu geht die Lieferung jedes Mal ruckzuck - besser geht es nicht!

Tevreden klant

Gebeld en in overleg producten besteld

Snelle levering, product goed en betrouwbaar

Sinds een paar maanden gebruik ik Vit E + Selenium van Horseflex voor mijn Quarter. Beweegt daardoor veel soepeler. Merkte het verschil binnen enkele weken. Levering is altijd snel en goed verpakt.

Super snelle bezorging en geweldige producten

Horse flex heeft zo een groot assortiment er zit altijd wat voor mijn paard bij ook om nieuwe dingen te proberen. Mijn paard reageert super op de supplementen, zelfs beter dan op supplementen van andere merken. De vlozaad is zeker een aanrader. De producten komen binnen no time binnen wat super fijn is als je snel iets nodig hebt. In een woord gewoon top.

Sehr wirksame Produkte

Ich habe verschiedene Produkte für meine Pferde genutzt und bin überzeugt von der Wirkung. Extrem gute Bioverfügbarkeit! Ich kenne keine Produkte, die ähnlich gute Resultate erzielen.

Goede producten voor een eerlijke prijs

Goede producten voor een eerlijke prijs en snelle levering

Altijd een nette en fijne levering van topproducten

Met grote regelmaat bestel ik bij Horseflex supplementen en kruiden voor zowel voor de hond als voor mijn paard. Ze doen het er goed op en ze vinden het gewoon lekker. Blij met deze producten.

Top producten en service

producten die 100% natuurlijk zijn zonder toevoegingen van suikers kleur geur en smaakstoffen als je vragen heb kan je die altijd stellen en krijg je goed en eerlijk antwoord en de producten zijn snel in huis

Paard reageert hier goed op

Ik heb dit product gekocht voor de rustgevende werking op de darmen. Mijn paard heeft vaak last van mestwater, met het geven van Kamille is dit geminimaliseerd. Het is niet altijd over want een deel komt ook van het verschil in kwaliteit hooi. Maar het is wel stabieler met het geven van Kamille. Ik zou het product zeker aanraden!

Snelle service!

Snelle service & duidelijke/correcte communicatie.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Levering volgens afspraak, groenlipmossel poeder wordt goed door de honden gegeten. Tot nu toe zeer tevreden.

Alles goed verlopen, bezorging etc..

Snel geleverd, goede producten.

Ruim assortiment van supplementen voor mijn honden. Zowel voor herstel als onderhoud. Producten worden goed gegeten.

Snelle levering en goed product!

Top!!

Helemaal perfect

Hele fijne zaak de horse flex

Tevreden

Ik ben zeer tevreden.

Snelle levering, netjes verpakt en goedkoop. Ik had vlozaad besteld in een zak van 10kg. Ik vond het erg fijn dat ze de 10kg zak in tweeën hadden gesplitst. Ik kreeg dus 2 zakken van 5000gram. Stuk makkelijker om te bewaren.

Uitstekende service en kwaliteit

Prima kwaliteit en goede product informatie. En op tijd geleverd

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.