Uitstekende service en kwaliteit

Prima kwaliteit en goede product informatie. En op tijd geleverd

Mijn paard is heel positief veranderd.

Sinds ik de producten gebruik van Horseflex heb ik mijn merrie enorm zien verbeteren. Ik blijf het haar geven want ze zit erg goed in haar vel op het moment.

Snel geleverd.

Snelle mail reactie op vraag

Doet wat het moet doen

Ik heb de natuurlijke vit.E en de sillicium. Binnen 2 weke merk je verschil. Mijn paard is zoveel losser in haar lijf en is een stuk actiever.

Transparant bedrijf met veel keuze en goede service

Veel keuze aan diverse supplementen en leuke prijs kwaliteit. Voor ieder is er wel wat. Zelfs mogelijk om zelf wat samen te laten stellen in overleg. Fijn bedrijf! Ik koop er al jaren mijn supplementen. Per paard is het wel verschillend of ze het accepteren in hun voerbak, maar over smaak valt niet te twisten.

goed spul

zeer ste Vreden over de producten

Snelle levering en fijne producten!

Op aanraden van stalgenootjes bij Horseflex gaan kijken naar producten voor mijn jonge merrie. Om te beginnen ben ik gestart met MSM en lijnzaadolie. Ook gelijk een zakje rozenbottels besteld en die zijn een succes als voerbeloning tijdens grondwerk! Ik ben fan en ga de komende jaren zeker vaker bestellen!

Rape service zoals het hoort.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Altijd zeer goed!

Erg mooie producten, geen onzin ingredienten toegevoegd. Paard doet het er super op! En altijd onwijs snelle levering.

Mooie producten

Handig ook gewoon via de brievenbus.

Makkelijke site. Snelle levering.

Schnelle Lieferung, gutes Produkt

Das Amino-Pulver mit Müsli gemischt frisst mein Pferd. Die Wirkung hat nach ca 5-7 Tagen eingesetzt. Pferd ist lockerer und entspannt besser beim Reiten. Die Muskulatur baut sich langsam auf.

Prima en snelle levering!

Eerst telefonisch contact gehad en goed gesprek gehad. Goed geholpen! Gelijk besteld en werkt naar verwachting. Zal zeker nog meer producten bestellen! Fijn geholpen en een snelle levering !

Optijd geleverd

Is netjes optijd geleverd.

Snelle levering.

Snelle levering. Product goed verpakt voor verzending. Er zat in de vlozaad wel kleine takjes. Bestel regelmatig vlozaad bij andere leveranciers maar dat nog nooit gehad

Perfekte

Habe dass erste mal bestellt und bin begeistert. War alles super schnell da und qualitativ auch gut.

Altijd goed!

Zeer goede producten! Altijd snel geleverd & netjes verpakt.

Snelle levering en service, goede kwaliteit producten

En fijn dat navulling optie is, kom anders om in de emmers ☺️

Erg tevreden

De bestelling was de volgende dag in huis, en was goed verpakt. Op de verpakking was goed aangeven hoeveel je moet geven en waar je rekening mee moet houden.

Schneller Versand und super Kundenservice

Die Bestellungen werden schnell bearbeitet und auch schnell versendet. Der Kundenservice ist top, die Kleinigkeiten, welche man zwischendurch dazu erhält, sind gut und diese kann man immer verwenden.

Mogoče še naročim

Cene so visoke, ampak spletna stran in informacije so zelo dobro predstavljene. Vesela sem, da so povsod priložene merice in opisana doziranja s to merico. To prišpara veliko časa.

• Bi nas priporočili? Yes

Duidelijke webshop en snelle verzending

Fijne duidelijke webshop en snelle verzending!

Heel content

Altijd vlug geleverd , en goede producten

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Kwaliteit

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.