Fantastisk

Super hurtig service, super produkt

• Vil du anbefale os? Ja

Super service!!

Snelle levering, altijd staan ze klaar voor advies te geven. Gewoon top bedrijf.

Weer netjes bezorgd en goede producten

Netjes verzorgd

Snelle levering en fijne producten..

Ik ben blij met deze natuurlijke producten voor mijn hond.

Zeer goede kwaliteit suplementen

Zeer goede kwaliteit suplementen, mooie duidelijke website, snelle levering, netjes verpakt en voor hele mooie prijzen!

Zuverlässiges Unternehmen mit sehr guten Produkten

Heutzutage ist es sehr schwierig zuverlässige Firmen zu finden, die auch mal auf Emails antworten und dem Kunden helfen. Mit HorseFlex hat man eine sehr gute und zuverlässige sowie vertrauenswürdige Firma gefunden. Das Preis-Leistungs-Angebot zur Qualität ist sehr akzeptabel und bisher kann ich nur positives feststellen. Besonders Produkte gegen Schmerzen bin ich dankbar. Auch ein großes Plus für die Aktionen und dem Rabattsystem, dass gibt den Kunden etwas zurück und dafür ist man sehr dankbar. Würde mich auch sehr über neue Produkte wie zB. Glutatmin, Arginin oder Saw Palmetto freuen. Somit kann ich HorseFlex gut weiter empfehlen.

Horseflex denkt met je mee en brengt eerlijk en goed onderbouwd advies uit. Prijs-kwaliteit de allerbeste in Nederland, de producten doen wat ze beloven! Ik ben fan en blijf hier bestellen.

Slecht

Mijn spul voor de hond vol met klonten jullie wisten dat en stuur het gewoon op naar de mensen ik heb het gewoon weg kunnen gooien

Schnelle Lieferung

Horseflex ist immer mega schnell mit seiner Lieferung. Da ist es auch nicht schlimm, wenn ich mal wieder zu spät merke, das ich vergesse zu bestellen. Die Lieferung ist so schnell bei mir, das es dann immer passt.

Wunderschön

Bin bis her zu Frieden gewesen bis auf das letzte Paket was ich bekommen, habe war nicht so toll, da war ein riss in eimer.

Heel blij mee

Bestel elke maand al m’n verschillende medicijnen. Altijd goed altijd optijd en top service!!!

Goed product

Mijn paard is IR. Dus heel fijn dat er supplementen zijn zonder toegevoegde suikers. Tevens eet ze het ook braaf op en merk ik dat ze er behoefte aan heeft. Met haar artrose hebben we nu eindelijk de goede samenstelling gevonden waardoor ze zich pijnloos kan bewegen.

Snel en betrouwbaar

Hele fijne klantenservice, als er iets is wordt het gelijk opgelost. En hele fijne producten, mijn paard en honden doen het er super op!

Altijd snelle levering

Snelle en verzorgde levering.

Gewoon goed

Snelle en goede verzending. Heldere website.

Ik beveel Horseflex iedereen aan. Voor onze paarden doen de veelzijdigheid van de kruiden en supplementen wonderen. Bij honden en paarden die een sessie en behandeling krijgen bij mij krijgen bijna altijd een aanbeveling van supplementen en of kruiden. De eigenaren kunnen deze dan zo bestellen. De dieren zijn allemaal ook erg tevreden. Dankbaar dat jullie er zijn

Top producten!

Altijd fijne producten van Horse flex! En ben al helemaal blij dat het op natuurlijke basis is en je weet wat je geeft aan je paarden. De natuur in je paard of pony, dat is hoe het hoort!

Snelle levering juiste prijs

Goede kwaliteit lage prijs

Snelle service. Leggen goed uit als je klantenservice belt. En weten waar ze het over hebben. .

Makkelijk en snel!

Fijne website waar je snel en makkelijk kunt vinden wat je nodig hebt. En dan ook heel snel thuis.

Excelente

Todo perfecto, envío muy rapido

• ¿Nos recomendarías?

Super levering en we merken al verschil.

Goede producten

Snelle verzending en producten met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Goede ervaring

Betrouwbaar, snelle levering, goed geïnformeerd

Bestelling werd gelijk verzonden en ik kreeg gelijk antwoord op mijn vraag.

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.