Goede levering

Goede levering, alleen het zakje was wat open waardoor er wat verloren is gegaan, verder goed verpakt en optijd binnen.

Als je navulzakken besteld wordt het handig als brievenbuspost verstuurd. Dus je hoeft niet thuis te zijn.

Goed product en snelle levering

Voor de eerste keer besteld en ben zeer tevreden

Snel geleverd super mooie producten

De volgende dag in huis en ons paard vindt de kruiden erg lekker.site is duidelijk.

Producten waar ik vertrouwen in heb.

Ik vind de producten van horseflex heel fijn. Duidelijke uitleg bij de producten, Zuiver kwaliteit en ik vind het ook top dat je kunt kiezen voor navulling zodat het gebruik van plastic verminderd wordt.

Goed en snel

Goede supplementen en snelle service en levering

Duidelijke info en levering

Ik was opzoek naar een product dat mijn paard kan ondersteunen in vochtafdrijving. Ik vond dit op de website van Horseflex dankzij een fijn werkend filter en duidelijke omschrijving van de producten.

Uitstekend!

Ideaal dat het pakketje in de brievenbus past, prima product.

Snelle levering!

Vandaag besteld en morgen in huis zou een goede slogan zijn in mijn geval! Mijn bestelling werd snel geleverd! Erg fijn!

Duur, maar geweldig

Voor mijn paard met ataxie de vitamine E en de amino complex besteld. Hij is een stuk soepeler in z’n spieren en lijkt ook qua spiermassa iets breder te zijn geworden na 2 maanden voeren. Aanrader wat mij betreft!

Helemaal top!

Het bestellen gaat heel makkelijk en het is zo fijn dat de supplementen allemaal zonder toevoegingen zijn. Zo ben ik er gerust op dat mijn paard met pssm1 geen onnodige suikers binnen krijgt

Duidelijke stit en snelle levering produkt

Duidelijke stit en snelle levering produkt

goede producten en altijd op tijd geleverd

ik bestel al geruime tijd diverse producten en altijd tevreden. Ook als je een vraag hebt wordt deze altijd netjes en kundig beantwoord.

zuiver product wat goed gegeten word.

ik gebruik graag de supplementen omdat ze zuiver zijn waardoor je er minder van hoeft te geven. Mijn paard eet het zonder problemen. Ik ben de magnesiumchelaat gaan voeren voor zijn spieren in combinatie met een ander supplement. Ik merk dat hij soepeler is in zijn lijf en ook sneller opgewarmd is met het rijden, kortom tevreden met dit supplement.

Grote selectie, snelle service

Grote selectie aan supplementen, goede kwaliteit en een snelle service. Ik bestel bijna al mijn supplementen bij Horseflex. Prijs/kwaliteit is netjes. Al met al zeer tevreden.

Uitstekende snelle service

Uitstekende snelle service, je wordt goed op de hoogte gehouden waar je bestelling is.

Unkompliziert und schnell

Unkompliziert und schnell, gute Akzeptanz

Goede en snelle levering

Mooie verpakkingen met makkelijke dosseerschepjes. Mooie natuurlijke producten

Snelle levering. Goede producten. Ik geef de producten nog niet zo lang aan mn hond. Maar merk wel duidelijk verschil

Ik gebruik nu 2 maand kriebelmix,goudsbloem en rozenbottel en ons paard is zo goed als jeuk vrij geeft een mooie glans en wat het belangrijkste is ze vind het heerlijk

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Elke keer ben ik weer verbaasd hoe snel de producten geleverd worden. Met zo min mogelijk plastic, naar een servicepunt (ook niet bij elke webshop vanzelfsprekend). Top!

Kwalitatief

Ik ben zeer tevreden over de producten die normaal heel snel worden geleverd. Alleen vond de leverancier het deze keer niet nodig om aan te bellen en bracht hij het pakketje gewoon naar een afhaalpunt. Een beetje jammer omdat dat extra gedoe met zich mee brengt ondanks dat ik thuis was voor ontvangst.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles lief unkompliziert und schnell.

Der Versand erfolgte in einer angemessenen Paketgröße ohne Plastikfüllmaterial!

Sehr gute Produkte

Die Kommunikation ist super und der Versand funktioniert zuverlässig. Die Produkte sind sehr wirksam und werden problemlos von meinen Pferden gefressen.

Prima service alleen mijn hond is allergisch voor het middel.

Prima ervaring met firma.

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.