Alles word goed aangeleverd

Snel geleverd En de prijs valt heel erg mee

Würde ich immer wieder kaufen

Schnelle Lieferung. Top

Snelle en fijne levering

Iedere bestelling wordt snel verwerkt en geleverd. Goed verpakt en fijn om de keuze te hebben om een volledige verpakking te kiezen of een navulling.

Goede website en zeer goede produkten!

Goed bedrijf. Goede website. Snelle levering. Ook fijn dat je navul verpakkingen kan bestellen. Deze past door de brievenbus. Geen minpunten!

Altijd fijn om bij te bestellen

Ben altijd zeer tevreden over de producten die horseflex aanbied

Snelle en goede levering

Producten die ik voor mijn paard bestel laat ik meestal naar de paddock waar mijn paard staat sturen.

Overzichtelijke website en een hele snelle levering.

Goede betrouwbare producten

Goede ondersteuning bij een ouder wordend paard

Súper bien y muy atentos

Los productos llegaron rápidamente y me atendieron muy bien

• ¿Nos recomendarías?

Heel erg tevreden, het zijn fijne. producten en de service van Horseflex is erg goed.

Super!!!!

Super!!!! Wat is onze pony veranderd sinds hij jullie supplementen inneemt..Hij loopt weer als vanouds,hij kwam echt vitamine tekort. blij dat ik deze tip van een vriendin heb ontvangen. Ik vertel het ook zeker aan andere.

Hele goede producten

Er is een opmerkelijk verschil, sinds ik de producten geef aan mijn Fries.

Snelle levering, top!

Eigenlijk altijd snelle levering en goede producten.

correcte levering van bestelde producten, werking producten moet nog ondervonden worden

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Tolles Produkt ohne Schnick-Schnack!

Schneller Versand, gutes Produkt! Immer gerne wieder

Goede snelle levering

supersnel

supersnel koop-bezorg proces, complimenten!

Goede producten

Poeder tegen tandsteen : rottweiler heeft sneeuw witte tanden geen plekken meer Poeder voor gedrag in balans werkt heel goed maar je moet geduldig zijn . Gedrag was heel angstig na paar keer aangevallen te zijn van andere honden . Nu is toka weer normaler hond . Soms kan ze nog eens een beetje angstige reactie hebben maar is eerder onzekerheid en dat wordt gecorrigeerd

Altijd super!

Erg mooi assortiment aan supplementen, zonder toegevoegde rommel. Paard heeft pssm maar door de supplementen heeft ze momenteel geen klachten.

Geweldig product

Snel geleverd, geweldig product!

Top bedrijf

Hele fijne producten en op een vrijdag besteld en gewoon op zaterdag bezorgd! Mega fijn

Mooi spul en vlot geleverd

Vlotte levering

Goede produkten voor mijn paard en hondjes

Snelle levering Produkten die werken zoals de beschrijving [wat niet altijd is bij de concurrentie]

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.