Goede producten, snelle service, goede prijzen

De producten van Horseflex werken goed. De uitleg is duidelijk. altijd geleverd met de juiste maatschepjes. Ook fijn dat je kunt kiezen voor navulzakken. De prijzen zijn goed en worden snel geleverd. Ook heel blij met de kortingscode voor de volgende bestelling.

Tolle Kombi Deals !

Schnelle Lieferung - einfache Aufbewahrung- die Pferde fressen es!

Ik gebruik zl jaren horses flex producten top

Mijn bestelling word altijd netjes en optijd aangeleverd volgens afspraak top.

Schnelle Lieferung ohne Probleme

Problemlos und schnell

Alles Tip Top !

Ich finde das Preis- Leistungsverhältnis einfach gut. Daher bestelle ich gerne hier! Die Produkte haben eine sehr gute Qualität und wurden bisher alle gerne gefressen. Geholfen haben sie auch. Zudem waren sie bisher immer ein paar Euro günstiger als wo Anders! Lieferung ist auch fix. Ich bin rundum zufrieden :-)

Snelle levering en netjes verpakt

Alles is vlot verlopen

Geen problemen

super

duidelijke website, gemakkelijk te bestellen

doet wat er belooft is.

Snelle en nette levering, overzichtelijke en duidelijke site.

Mijn paarden doen het er geweldig op! Voor mij geen ander merk!

Prima, snel in huis.

Goed!!

Ben zeer tevreden over horseflex. Altijd netjes optijd,en goed verpakt. En de producten zijn ook super.

Supplementen die wel werken!

Heel erg tevreden over horseflex. Ik heb een paard met artrose en gaf haar altijd supplementen van een ander merk. Ik dacht dat dit hielp tot dat ik overstapte op horseflex. Ze doet het nu zo veel beter in alle opzichten. Beter in der vacht, minder stijf en ze wilt weer graag lopen. Erg blij mee!

Goede producten

Altijd snelle levering en staan altijd klaar voor vragen te beantwoorden of even te overleggen! Goede producten.

Kan alleen maar zeggen dat het top spul is. Mijn paard doet het er echt super op.

Guter Service, schnelle Lieferung. Gerne wieder.

Guter Service.

Levering is goed, goede omschrijving van hun producten, klantvriendelijk, reageren op mails

Sehr schnelle Lieferung

Mal sehen was es bringt

Unterstützung für mein altes Pony

Sehr schnelle Lieferung. Als Pulver über ihr Futter gegeben frisst mein alte Dame(27) das Pulver nicht.In einer kleinen Portion Mash ist es kein Problem. Sie kriegt das Pulver jetzt seit 8 Wochen tgl. und man kann eine deutliche Verbesserung in der Beweglichkeit der Gelenke beobachten. Ich werde das Produkt weiter verwenden. 5 Sterne hätte ich gegeben , wenn der Geschmack so wäre ,dass ich es ihr problemlos ins Trockenfutter geben könnte. Wie wäre es mit Bananenaroma,?

buon esperienza

consegne puntuali prodotti buoni solo uno non appetibile (cozza dalle labbra verdi)

• Ci consiglieresti? Si

Gewoon goed.

Uitstekende service en producten!

Goeie producten, snelle verzending en duidelijke antwoorden en adviezen bij vragen. Ben ook heel tevreden van de hoeveelheidskortingen en de combideals. Top! Beveel jullie aan bij iedereen die het wil horen!

Bestel maandelijks, altijd tevreden

Snelle reactie terug

Ivm dat mijn hond schildklier medicijnen krijgt, vroeg ik, of er jodium in de senior combi zat. Hier kreeg ik snel een antwoord op via de mail.

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.