Positive Veränderung in der Rittigkeit

Seit ich das Horseflex Amino füttere, ist mein Spanier deutlich rittiger geworden und hat mehr Go.

Alt fungerede og varen kom hurtigt. kan kun anbefale

Det er anden gang jeg køber horseflex glucosamin til min hest og da han havde fået det i 4 mdr, holdt hans snublen op og han går nu meget bedre. Han er en gammel dreng, så det har forbedret hans livskvalitet

• Vil du anbefale os? Ja

Snel en goed

Makkelijk bestellen,redelijk geprijsd en snel geleverd

Hele fijne site

Fast and professional service!

Fast and professional service! Pure and effective products !

• Kas soovitaksite meid? Yes

Schnelle Lieferung

Alles Bestens, gerne wieder

Super producten

Top producten super resultaten

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geweldige supplementen voor mijn paarden.

Geweldige site. Duidelijk. Snelle levering. Werkzame producten. Mijn paarden hebben ieder hun ondersteuning nodig en het werkt perfect.

Rapidement recu

Tres complet, fonctionne rapidement

Fijne producten, fijne service

Ik bestel graag bij Horseflex omdat ze mooie producten hebben voor mijn al ouder wordend paardje. Ze leveren mooie producten, ze leveren snel, ik heb er verder niets op aan te merken. Ben altijd blij met ze.

Gebruik het nu een aantal weken tussen het voer van mijn hond en de jeuk is beduidend minder geworden. Hij jeukt nog wel iets, maar niet meer zoals van tevoren. Hopelijk blijft het zo, dan ben ik zeer tevreden!

van drie produkten kreeg ik de supplementen in navulverpakking, terwijl het mijn eerste bestelling

de Muscle power complex, de elektrolyten mix en de boswellia allemaal voor honden kreeg ik in navul verpakking. Ik heb geen plastic bakjes gekregen waar het in zit. Dit vind ik niet correct want het was mijn 1ste bestelling. Ik heb deze producten dus nog niet kunnen gebruiken. Ik hoop dat ik alsnog de bakken krijg waar het in hoort.

Prima service!

Makkelijk toe te voegen aan het voer met het bijgeleverde maatschepje.

Ik ben blij dat ik horse flex heb ondekt

Ik ben super tevreden en mij haflinger ook geen jeuk en kriebels meer superrrrr

Tolle Zusatz Futtermittel

Schnelle Lieferung.

Goede producten en een snelle levering.

Correcte levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede service, en mooie produkten

Heb nu 2 keer besteld bij horse fix en ben erg te vrede over de leveringen en hun producten.

Magnesium relax

Bin sehr zufrieden mit dem Shop und der Qualität der Produkte.

Altijd goede service. En erg tevreden over de producten

Fijne producten en altijd op tijd

Fijne producten en goed op tijd

snelle levering!

Goede producten

Goede producten, snelle levering.

Flohsamen

Sehr schnelle Lieferung. Habe zum wiederholten mal bestellt. Werde weiterhin hier bestellen. Der Flohsamen hat eine super Qualität.

Tolle Produkte

Das Glucosamin und das Magnesiumcitrat sind tolle Produkte mit einer hohen Reinheit. Ich bin froh, dass Horseflex diese Substanzen speziell für Pferde anbietet zusammen mit der richtigen Dosierhilfe.

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.