Supersnelle levering

Fijne ervaring.

Goede produkten, snelle levering

Mijn Paard gebruikt Al enkele maanden Duivelsklauw, heb deze masnd Glucosamine plus MSN ook besteld. Ik vind Horseflex produkten vijn en betaslbaar.

Onze hond had voorheen altijd slappe ontlasting, echt heel veel voer geprobeerd nu krijgt hij probiotica van horsflex en hij doet het er prima op geen problemen meer! Heel fijn voor hem maar ook voor ons

Super goede supplementen

Zeer goede service en altijd bereid voor het geven van een goed advies

Fijn en duidelijk

Duidelijke website, in prima omschreven producten.

Mijn paard is zo veranderd sinta ik dit geef Ze krihg nuum 3 producten Ga ook bestelling doen Voor mijn hond Hopend dat zij er ook zo goed op doe en van haar probleem afkomt

Mijn ervaring is zeer goed. Snelle en nette levering. Duidelijke beschrijving van het product waar het voor is en ook welke ingredienten er in zitten. En ook heel duidelijk beschreven hoeveel je aan je hond moet geven.

fantastische natuurlijke supplementen

mijn 2 zéér oude paarden(29 en 31 jaar) zijn héél goed met de supplementen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Kwaliteit en snel binnen.

Ik ontvang kwaliteit aan de producten en het makkelijk bestellen en snel leveren is iets waar ik blij van wordt, vooral met sommige producten is er nu eenmaal haast bij dus dan ik het fijn dat er zo snel al geleverd wordt.

Mijn paarden hebben er veel baat bij.

voldoet aan de beloften

Snelle levering, goede producten

Mijn eerste ervaring is goed. Producten waren snel geleverd en worden goed gegeten. Ik merk ook al resultaat.

Top bedrijf

Heel fijn dat er supplementen zijn zonder toegevoegde suikers. Levering is altijd goed.

geen ervaring

heb met horseflex nog geen ander ervaring gehad

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Fijne webshop met snelle levering!!

Fijne duidelijke webshop, eenvoudig te bestellen en de levering is snel en de producten netjes en veilig ingepakt.

Makkelijk bestellen

Overzichtelijke bestelpagina. Ook goed dat jullie aangeven dat er vanaf 200 euro meer korting te verkrijgen is. Ik bestelde voor 199 euro. Psyllium wordt door onze paarden goed gegeten.

Duidelijke omschrijving van de producten, snelle levering, nette prijzen

Werkt goed en snel geleverd

Jointpowder met hydrolonzuur werkt goed bij mijn 24 jarig paard met artrose. Ze is niet meer kreupel en loopt inmiddels al weer een jaar. Bestelling is snel geleverd en je weet precies wanneer het wordt verstuurd en geleverd zonder dat je steeds door moet klikken voor info. Efficiënt en effectief. Vind de prijs vrij duur maar geef sinds herstel halve dosering en het werkt dus tevreden.

Goede en snelle levering

Prima ervaring

Leveren snel beantwoorden mails

Ist ok nix besonderes

Ok

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Glucose support, zorgt dat mijn IR merrie toch op het gras kan lopen ..

Vrij snel na inname merkte wij al verschil .. Zachte manenkam, zachte schouders, bilpartij soepel ..! Met graasmasker staat ze nu dagelijks bij haar vriendjes ..

Goed product

Goeie service.

Heel goed product

Heel goed product al eens overgeschakeld naar tabletjes voor tandplak ook goed maar restjes tandplak blijven zitten op kiezen . Bij Julie product niet . Maar is soms moeilijk Toka rottweiler eet al de heel grote brokken met kip en morst gemakkelijk . Kan dit niet in tabletjes gemaakt worden . Voor de rest kan ik niets zeggen product is gekend door mijn veearts andere hond maagproblemen look heel goed resultaat

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ein Zusatz ohne Tamtam. Nur das was wichtig ist,kein Bananen-und ananaspulver und sonstige füllstoff

Lieferung ist schnell da, alles top

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.