Snelle levering, netjes verpakt en handig in gebruik.

Snelle levering, netjes verpakt en handig in gebruik. Mijn paarden eten het makkelijk omdat het fijn te verwerken is in de muesli en brok.

Immer problemlos, rasche Lieferung, gute Produkte

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goeie service

Snelle levering en fijne producten

Helemaal top goede service en producten

Horse flex heeft een super service en ook de producten zijn zeker aan te bevelen om je paard waar nodig te ondersteunen zeker omdat de kruiden seizoensgebonden zijn. Zeker aan te raden

Altijd goed en snel geleverd

Ik bestel regelmatig bij Horseflex en de bestellingen worden altijd heel snel geleverd. De producten zijn goed verpakt en komen altijd goed aan. Het is fijn dat je kan kiezen tussen een origineel (in potje/emmertje) of navulling (in plastic zakje). Bij sommige producten kun je ook kiezen of je er een maatschepje bij wilt. Beide fijne opties - ook voor het milieu - zodat je niet net als ik met stapels lege emmers en 500 verschillende maatschepje zit. Veel producten zijn een stuk goedkoper dan bij andere shops (bv msm of de 25kg psyllium) en doen kwalitatief niet onder. De meeste producten zijn ook echt 'clean', zonder onnodige ingrediënten of slechte vulstoffen.

Fijn!!

Pakket was de volgende dag al bezorgd en ik kon direct beginnen met het voeren van de supplementen. Ze gaat er goed op!

Snel geleverd en goed verpakt

Een fijn product zoals vele producten van horseflex.

Altijd goede ervaring met producten van horseflex!

Goede producten!

Schneller und unkomplizierte Bestellvorgang und Lieferung

Sehr gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service en snelle levering

De Biotine olie doet zijn werk. Paard van 33 jaar heeft betere hoeven en vacht na een half jaar gebruik. Horseflex geeft bij iedere bestelling een goede service en een snelle levering. Fijn om hier te bestellen.

Snel binnen na het bestellen, stevig verpakt

Goede producte

Netjes en snel Verzonden

Hyvä asiakaskokemus

Nopeat vastaukset tilauksen onnistumisesta. Helppo seurata tilauksen etenemistä. Kotiin toimitus.

• Suosittelisitko yritystämme muille? Yes

Fijne producten

Fijne producten en snelle levering. Duidelijke omschrijving bij de producten.

Fijne natuurlijke producten! Doet wat het beloofd en snel geleverd

Heel erg tevreden

Ik ben heel erg tevreden met de producten van Horseflex. Ik heb 4 paarden die allemaal supplementen nodig hebben. Horseflex houd het leuk, door de snelle levering en de fijne prijzen.

Goede werkzame producten zonder onnodige toevoegingen.

Vooral zwarte komijn ben ik fan van. Mijn paard begon deze zomer te hoesten, heeft pollenallergie. Zijn geïrriteerde luchtwegen hebben veel baat bij Zwarte Komijn door het voer en direct in zijn mond met een spuitje. Verder ander stofvrij hooi en masker met neusnetje. Maar als ik stop met ZK hoor ik toch weer snel kuchjes. Fijn dat je ook 2,5liter kunt bestellen, scheelt enorm in mijn portemonnee en minder plastic afval. Snelle levering, blij mee.

Goede service en top producten

Je krijgt steeds een snel antwoord op je vraag en de producten zijn van super kwaliteit!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super service!

Fijn advies en mooie producten.

Ik geef de producten nog te kort ok resultaat te zien. De spirulina gaat in ieder geval met smaak naar binnen.

Excellent service

Great products and super fast delivery

• ¿Nos recomendarías?

Blij met dit natuurlijke product!

In het begin was het wel even wennen, paard at het niet meteen op. Beetje mengen met muesli en water en helemaal op

Duidelijke uitleg waar de producten voor zijn

Al meerdere keren op deze site besteld voor mijn oudere hond. Er staat duidelijk bij de producten waar ze voor zijn en er wordt ook duidelijk aangegeven hoeveel je moet geven.

de plek voor betaalbare supplementen

Ik bestel hier vaker supplementen voor mijn paard. T is niet goedkoop, maar wel één van de goedkopere plekken waar je niet meteen troep hebt gekocht.

Forsinket i tollen men de ordnet opp.

God kundeservice

• Vil du anbefale oss? Ja

Penningweg 32

4879AG Etten-Leur

076-5620761

Over Horseflex

Vejovitaal B.V. ontwikkelt en produceert natuurlijke supplementen voor dieren. Zo bestaat het HorseFlex en FlexRex assortiment uit een ruime keus aan producten waarmee de gezondheid van het paard en hond op een natuurlijke wijze ondersteund kan worden. We gebruiken uitsluitend ingrediënten van een hoogwaardige humane kwaliteit zonder de toevoeging van suikers, kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Vrijwel alle grondstoffen zijn afkomstig uit Europa met een minimale impact op het milieu. Alle producten worden geproduceerd in Nederland vanuit onze eigen productie en inpakafdeling. Alle supplementen worden met veel zorg ontwikkeld, geïnspireerd op de heilzame werking van de natuur. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheid bevorderende ingrediënten. In de wereld van supplementen voor paarden en honden is het steeds lastiger te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, geen vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur¬ en smaakstoffen. Ons assortiment bestaat hierdoor uit duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven! In ons uitgebreide assortiment is er voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van het paard een passende ondersteuning te vinden. Met verschillende losse kruiden, oliën of kruiden- en mineralen mixen van de beste natuurlijke kwaliteit. Zorgvuldig samengesteld in samenwerking met verschillende dierenartsen, farmaceutisch experts en specialisten in het vakgebied.