Pluspunten

Zeer vriendelijke chauffeur !!!!die ons heel goed geholpen heeft. Duidelijk mails wanneer de box komt en gaat. Zeer tevreden.

Niets

Pluspunten

Supersnelle reactive op vragen/opmerkingen. Meedenken over oplossingen en planningen. Goede service.

geen

Pluspunten

denkt met de klant mee flexibel bied een goede oplossing voor tijdelijke opslag

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op verschillende dagen brengen en halen waardoor je in alle rust kan inpakken

- Wij bleken veel twee kisten nodig te hebben dan geschat, kennelijk hebben wij weinig spullen. Ons werd duidelijk gemaakt 'dat dat niet de bedoeling is'. Sorry; het is niet ons vak, we hebben het advies bij bestelling opgevolgd en dit gebeurde. Niet onze 'schuld', vind ik. - De heftruck die de kisten plaatst (Kooiaap-achtige) maakt ontzettend veel herrie. Ten eerste zou ik de chauffeur oorbescherming aanraden, maar een betere geluiddemping is een betere oplossing en voor de omgeving ook prettig.

Pluspunten

goed bereikbaar Behulpzaam

Boeken via de site is verwarrend en lukte bij ons niet. Vooral de benaming van adres 1 en 2

Pluspunten

Goede service. Snelle reactie Goed verzorgd

Pluspunten

Fantastische service, de boxen werden keurig geleverd en behendig op handige in- en uitlaadplekken geplaatst. Ik had ruimte genoeg in de boxen, en alles was nog heel! Fijn ook dat we de tijd kregen op de verhuisdagen zelf. Ik ben super tevreden!

Misschien de website optimaliseren voor de telefoon, vaak heb je tijdens een verhuizing geen laptop bij de hand. Nu is de site niet responsive (of iig niet op mijn iphone 6)

Pluspunten

flexibel

Pluspunten

Goeie communicatie Aardige medewerkers Snelle service Scherpe en duidelijke prijzen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en goed in afhandeling.

Duur in vergelijking met gelijksoortige bedrijven, dus ik zou volgende keer met een ander bedrijf in zee gaan. Ik zou het bedrijf niet actief aanbevelen, maar het is zeker niet slecht.

Pluspunten

Snel geleverd, jammer dat de website niet volledige werkte en ik dus paar keer moest bellen

Hooghiemstraplein 173

3514AZ Utrecht