Eindelijk producten die echt werken!

Ik heb al meerdere haargroei producten geprobeerd maar tot nu toe is Foligain de enige die de beloftes nakomt. Na 4 maanden merk ik dat mijn haar voller is en heb ook veel minder haren in mijn borstel tijdens het kammen. Ik gebruik de lotion en haargroei supplementen. Bedankt Foligain.nl!

Pluspunten

Gewoon goed!

geen

Pluspunten

De producten zijn snel geleverd, betrouwbare club.

Pluspunten

Ik was zeer verrast om bij mijn bestelling het dubbele aantal potjes te ontvangen. Het bedrijf had mijn bestelling van vorige keer onthouden en alsnog de korting berekend! Gewoon fantastisch!

Pluspunten

Alles perfect!

64 Limes

Poortugaal 3176TE

+31(0)10 300 6534

Sobre Foligain.nl

Foligain.nl is de officiële importeur van Foligain in de Benelux. Wij zijn specialisten op het gebied van haaruitval preventie en haarverdikking. Al meer dan 10 jaar betekent onze betrokkenheid bij producten en diensten voor haar en schoonheid, haar wetenschappen en haaruitval, inclusief chirurgische, medische en cosmetische oplossingen, dat weinigen in een betere positie zijn om je de beste en de meest effectieve producten te bieden. Foligain.nl heeft een geweldige collectie hoogwaardige Foligain producten en doen er alles aan om je te helpen en de beste service te bieden.

Comentários Kiyoh

• Qualquer pessoa pode postar uma revisão, desde que os termos e condições e a política de privacidade sejam cumpridos
• Realizamos verificações automáticas e manuais para evitar, tanto quanto possível, críticas falsas
• As revisões escritas por sua própria iniciativa são imediatamente mostradas em linha e verificadas no prazo de 72 horas