Filtre

Product is niet wat t lijkt op website

Ik kocht een “poster”. Afgebeeld opgehangen aan de muur. Ik kreeg iets wat leek op wenskaart. Wilde eerst niet laten weten dat ik ontevreden was maar kreeg vh bedrijf mail met vraag of ik tevreden was en uitnodiging voor review te geven. Gemaild en gehoord dat ik bij niet tevreden het item op eigen kosten terug mocht sturen maar niet gehoord dat er ophangsysteem bij hoorde om het aan de muur te hangen, maar dat dat apart gekocht moest worden. Gemeld dat dat fijn is om te weten gehoord dat al één jaar men bezig is dat zo te maken dat t bij de poster te zien is. Poster is 7,95, houder 14,95. Ik mocht nu als kado het hangsysteem bijbestellen voor zonder portokosten. Ik had graag gehoord dat ik de poster terug mocht sturen zonder portokosten.

Netjes verpakt en product als omschreven

Super snelle service, mooi product.

Zoals boven beschreven; een super snelle service en een mooi product. Diegene die het cadeau heeft ontvangen vond het prachtig.

Snelle bezorging en goed verpakt.

Dit was mijn eerste bestelling bij “dagelijkse broodkruimels”. Omdat ik onverwachts niet naar de fysieke winkel kon gaan, waar ik heen wilde, Paaskaarten (en ander) besteld. Deze waren netjes en op tijd bezorgd.

Is goed

De verzending is goed verlopen en het boek leest heel makkelijk vond het fijn om te lezen

Diverse mooie producten gekocht

We zijn er erg blij mee ook met de mooie boodschappen erop.

Wilde een vredesduifje laten tatoeëren, maar doe eerst maar een hanger. Hoop zsm op wereld vrede♥️

Verrast de snelheid

We zijn enorme blij met de product ivm de kwaliteit maar de grotere van alles viel klein beetje tegen. Maar toch zijn we blij en zullen we reclame maken in de kerk.

Leuke cadeaus

Leuke cadeaus met een boodschap. Heel blij mee!

Product voldoet geheel aan de verwachting.

Kreeg er nog een leuk cadeautje bij ook, met een persoonlijke tekst.

Mooie producten

Mooie en unieke producten!! Goede service.

Fijne webshop en snelle verzending

Hele fijn webshop, kon alles makkelijk vinden. Bestelling was vlot binnen en was netjes verpakt zodat alles heel bij mij aankwam. Zeker een aanrader met alle prachtige producten.

Snelle levering, mooie spullen

Ik had een cadeautje gekocht voor mijn zus. Was een beetje last minute besloten, maar perfect op tijd voor het moment! Ze was er erg blij mee!

Snel geleverd, bestelling klopte en was netjes verpakt!

Ik word altijd heel goed geholpen bij dagelijkse broodkruimels! En ze hebben mooie spullen!

Love it

Zeer mooi product. Goede service! Ben er erg blij mee.

Bijzonder

Vind het mooi dat er waardevolle tekstjes erbij staan bij de armbandjes. Het verbaast mij dat de goudkleur zo mooi blijft. Heb het met mij, sporten, douchen, werk en zwembad ( gloor) om. Het blijft mooi. Blijkt dat het goed kwaliteit is. Ga zeker nog armbandjes bestellen als ik terug ben van vakantie. Gods aller Rijke Zegen met het werk wat jullie mogen doen uit genade. Met vriendelijke groet Ladya

Hier een zeer tevreden klant. De kaarten zijn keurig bezorgd. Ik ben blij met deze kaarten, ze zien er prachtig uit.

Snelle service, goed contact

Na eerst 10 kaarten besteld te hebben, wilde ik er nog 40 bij. Die lagen al snel klaar en konden we ophalen.

Hele mooie hexagons besteld, helaas waren de plakstrips niet geleverd. Even gemaild en een dag later lagen de plakstrips in de brievenbus! Kwalitatief mooie hexagons

Leuke kaartjes , snelle levering

Goed product, snelle levering

Fijne winkel, persoonlijke service.

Ik heb een boek gekocht voor een vriendin van mij. Deze kwam netjes op tijd aan en het kaartje met mijn persoonlijke bericht erbij werd erg gewaardeerd. Bestel zeker weer in de toekomst :)

Verhelderend en Juist

Heel goed om elke dag bij te houden.

prachtige kaarten

mooie kaarten met een prachtige boodschap. blij mee!

Mooie producten

Ik heb twee muurcirkels besteld en kaarten. Ze zijn snel geleverd en voldoen aan mijn verwachting. 1 van de muurcirkels had een kras, er is kosteloos een nieuwe toegestuurd. Top service!

53 Watertoren A

Dirksland 3247CL