Filtre

Prachtige kaarten!

Mooie kaarten, snelle levering. Perfect!

Super mooie sieraden

Had een armbandje en ketting bestelt. Erg blij mee.

Prima afhandeling, blij met aankoop!

Mooie webshop, koop en ontvangst ging prima!

Bijna helemaal oké, 1 kaart kleine beschadiging.

Positief, mooie kaarten, blij mee.

Tevreden

Netjes en op tijd geleverd

Mooie spullen, snelle levering en alles keurig verpakt

Het is een mooie website met veel leuke en goede (Christelijke) spullen. Ik kocht een sieraad, met een doosje en kaartje. Alles was keurig verpakt. Het is een kado dat ik binnenkort ga geven en ik ga ervan uit dat het in de smaak zal vallen! Heb al vaker iets besteld en zal dat zeker nog eens doen!

Mijn ervaring is heel positief

Het boek werd snel bezorgd en het pakket zag er verzorgd uit.

Boek snel binnen en wat is het een heerlijk boek met verrassende opdrachten en denkwijzen... Ook heel goed alleen te doen, gewoon pen en papier mee en telefoon bewust uit in de tas...

Optijd, mooi verpakt

De oorbellen waren in een mooi kartonnetje geprikt met een tekst. Dit maakt het nog leuker om cadeau te geven!

Heel erg leuk!!!!

Was heel erg leuk! Heb kado met kaart voor mn vriendin gekocht. Deze heeft de webshop-medewerker geschreven en op de verjaardag bij mn vriendin bezorgd. Was heel even bezorgd dat het 1 dag te laat bezorgd zou worden omdat de fietskoerier niet bezorgd in het gebied waar mn vriendin woont. Het pakket is dus overgedragen aan de DPD en ik kreeg een berichtje van verwachtte bezorging...1 dag te laat...desondanks is het pakje tóch nog op de verjaardag zelf bezorgd ;-)

Mooi product

Wij hebben voor een herdenking van overleden geliefden kaarten besteld De levering kwam snel binnen. Verder zijn wij tevreden. Zal de kosten vast omhoog brengen maar misschien zou een dubbele kaart ook tot de mogelijkheden kunnen behoren

Snel en netjes bezorgt

Eenvoudig te bestellen

Goede oplossing bedacht

Nadat ik er,morgens met de telefoon niet ,door kon komen. Door een storing bij jullie. Hebben jullie mijn middags terug gebeld. Toen was het te laat om de bestelling de volgende dag te bezorgen.Samen met de persoon die mij hielp is er een oplossing bedacht, Waardoor ik het kado toch op tijd Kon geven. Ik had 2 kussensbesteld, waar ikzeer tevreden over was/ben. Compliment voor het meedenken de oplossing is dus gelukt.

Prima , snelle levering!

Je krijgt wat je koopt!

Mooie kaarten.

De verwerking van mijn bestelling was uitstekend.

Goede ervaring met broodkruimels bestelling.

Tevreden over de bestelling en was vlot binnen!

Super mooie kalender met elke maand een mooie boodschap!

Prachtig sierraad

Snel geleverd mooie armband zeer tevreden

Niets ontvangen

Twee weken geleden een bestelling gedaan. Zou afgelopen maandag aankomen maar het is inmiddels bijna vrijdag en ik heb nog steeds niets ontvangen. Had het voor een verjaardag nodig maar dat is nu te laat. Baal er ontzettend van.

Ruim voldoende

De reden waarom ik het een ruim voldoende geef is omdat ik de verpakking, van de mooie mok die ik heb besteld, niet cadeau waardig vond. Deze zat in een eenvoudige bruine inpakdoos. Voor de rest werd de levertijd goed aangegeven en is het op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorgster.

Snel bezorgd en netjes ingepakt

Naar aanleiding van de doop van mijn dochter had ik leuke oorbellen besteld en een kaart met tekst erbij. Ze was er superlijm mee en ze staan erg mooi

Jammer dat de prijs van de verrassingsbox opeens 20% meer kost.

Fijn dat jullie de verrassingsbox opnieuw aanbieden. Wel jammer dat de box dan opeens 20% duurder wordt aangeboden zonder dat dit in de mail wordt gecommuniceerd.

Kwalitatieve producten en een persoonlijke benadering

Na het bestellen van een product dat qua kleur afweek van de afgebeelde kleur op de website is persoonlijk en adequaat meegedacht over een passende oplossing. Met vertrouwen zou ik een volgende keer bij Dagelijkse Broodkruimels bestellen.

top!

snelle reactie op mail, goede kwaliteit producten. Leuke webshop!

53 Watertoren A

Dirksland 3247CL