Filtre

Positief!

Leuke producten en snelle levering.

Prachtige producten, vlotte en goede service

De producten zijn mooi verpskt. Eerst dacht ik dat mijn bestelling niet compleet was. Ik werd netjes gebeld. Bleek dat er meedere dingen in 1 sieradendoosje zaten. Ook weer opgelost. Bedankt voor de snelle en fijne service. Hopelijk zijn de ontvangers van de cadeaus er ook heel blij mee. Komt vast goed. Liefs Katinka

Mooie kaarten qua ontwerp en kleurgebruik én tekst.

Bestelling vlot ontvangen en de volgende dag meteen alle vier de kaarten verstuurd. Kreeg er leuke reacties op.

Christelijke Paaskaartjes met Engelse tekst vind je niet veel in Nederland

Christelijke Paaskaartjes met Engelse tekst vind je niet veel in Nederland. Levertijd was iets aan de lange kant, maar zal aan de Corona-bezorg-drukte hebben gelegen

snel en vriendelijk

bestelling was snel binnen. Bleek door mijn fout een verkeerde maat te zijn. Klantenservice was supervriendelijk en stuurde binnen een dag de juiste.

Mooi produkt

Snell levering en mooie prijs en de sleutelhanger is van zeer goede kwaliteit

Bijzonder mooie kaarten

Ik had een verrassingspakketje kaarten besteld, en ze zijn stuk voor stuk prachtig! Heel blij mee dus.

Fijne webshop

Pakketje was wel wat later dan gepland. Verder altijd goed geregeld

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Leuk om pas te kunnen zien welke kaarten je hebt gekregen als het bezorgd is, vooral voor zo’n goede prijs!

Kaarten en poster besteld, mooie kwaliteit! Prima levering.

Kaarten en poster besteld, mooie kwaliteit! Prima levering.

Prachtige kaarten

Geweldig 16 verschillende christelijke kaarten. Er werd gemeld dat er dezelfde geleverd konden worden, maar dat was niet zo. Ik ben zeer tevreden

snel geleverd en product naar verwachting

Product ziet er goed uit, en is netjes verpakt. Product was snel binnen ondanks de drukte bij pakketbezorgers ivm corona.

Prachtige om iemand mee te bemoedigen

Deze christelijke teksten raken een dierbaar persoon 3x meer als je de posters als geschenk geeft. Erg bemoedigend!

Prachtige hangers voor mijn dochters besteld. Mooie kwaliteit!

Prachtige hangers voor mijn dochters besteld. Mooie kwaliteit en leuk verpakt.

Alleen verzenkosten wel erg veel voor kaart(en)

Geweldig mooie produkten en zeer klantvriendelijk!

De levering ging niet helemaal goed (1 artikel ontbrak), maar het werd prima en zeer klantvriendelijk opgelost.

Goede service, mooie kaarten!

Mijn bestelling was er al snel, de kaarten waren keurig verpakt en erg mooi!

kaarten gekocht

pakkende teksten.

Goede snelle service!

N.v.t.

Mijn mooiste aankoop tot nu toe

Ik ben erg blij met de aankoop van de Bijbel: Het Nieuwe Leven; praktisch geloven. Ik ben nog maar kort geleden bekeerd en 6 december gedoopt. Weet je wat ik zo bijzonder vindt? Ik lees nog niet zo lang in mijn leven in de Bijbel, maar wordt nu al geleid naar Verzen en Spreuken, die over mijn verleden gaan en mij voortaan willen beschermen voor de toekomst om niet misleid te worden en zuiver te leven. Bijzonder. Jezus weet wie ik ben en wat hij met me wil.

De kleur van de ringen is te geel

De ringen lijken nep, doordat de kleur erg geel is, ik draag meerdere goudkleurige ringen en dat staat niet mooi bij elkaar, erg jammer, want nu draag ik ze niet, eigenlijk zonde.

Goed geleverd Betaling makkelijk

Snelle levering en mooie kwaliteit

Keurige levering van bestelde producten.

De bestelling zit keurig verpakt en werd spoedig na de bestelling geleverd.

Goed geregeld en ideaal in deze tijd

In deze tijd ideaal om kaarten online te kunnen bestellen.

53 Watertoren A

Dirksland 3247CL