Filtre

Snelle bezorging en product in goede orde ontvangen.

mooie producten en netjes geleverd

Het is een prettige en overzichtelijke webshop

Net iets na 12.00 uur besteld, maar de volgende dag was hij al thuis bezorgd!!

Goede service!

super

mooie kaarten, zeker in deze tijd fijn en bemoedigend om kaarten te schrijven!

Super service en kwaliteit

Snelle levering. Kaarten van mooie kwaliteit.

prachtige kaarten

Hele mooie kaarten en schrijfboekje ontvangen. Het duurde door de feestdagen een beetje lang, maar ach, het was het wachten waard.

Alles volgens plan! Heel blij mij!

Super, leuke producten en alles was in orde!

Een top bestelling! Super mooie producten!

Een mooie bestelling, snel geleverd! Goede service en zeker een aanrader!

Veelbelovend boek

Ik heb dit boek kado gegeven aan mijn echtgenote. Zij is er erg mee in haar schik. Het is een dagboek at veel mogelijkheden biedt voor gebruik.

Goede en snelle levering & mooie kaarten!

Mooie kaarten! Ze waren op tijd binnen voor verzending.

Mooie producten, goede levering

Mooi!

Prachtig mooi product

Snelle levering, mooi product, genieten!

Goeie kwaliteit en mooie boodschap

Levering was top, bestelling zag er mooi uit!

voldoende, kan beter

Nette afhandeling, alleen sommige kerstkaartjes wat oppervlakkig: "kerst is gekomen, kaarsjes in de bomen..". Verder is de agenda echt voor persoonlijk gebruik, ik dacht dat het als een algemene agenda (voor het hele gezin) gebruikt kon worden.., maar waarschijnlijk heb ik dat verkeerd begrepen...

Prettig geholpen.

Prettig geholpen n.a.v een gestuurde mail door mij w.b.t. bestelde kaarten.

Journal is super fijn! Heerlijk om je dag te evalueren en je doelen te srellen

Top!!

Snel verstuurd, keurig verpakt en prachtige producten! Helemaal top!

Ring valt wat tegen (kleur zilver)

Inscriptie is oppervlakkig en slecht leesbaar, gedraaide ring sluit slecht aan en de derde kleinste ring is erg dun, ook heeft de ring geen mooie zilver kleur. Wel mooi verpakt in doosje met tekst kaartje.

Viel wat tegen

Heel leuk boekenpakket gekocht en snel verzonden. De kwaliteit is te vergelijken met boekjes van de Hema en gezien de prijs die ik heb betaald schrok ik hier best van. Niet voor herhaling vatbaar. Volgende keer ga ik voor andere leuke producten

De bijbel besteld, prachtige uitvoering, leest heel prettig door de tekstplaten in de bijbel. Handige bijschrijfruimte. Ook de kaarten zijn zo mooi! En alles goed verpakt verzonden.

Fantastische service via de telefoon

Zocht een bepaalt artikel in een maat die niet op de site beschikbaar was. Na een gezellig telefoontje had ik 3dagen later mijn gewenst artikel op de deurmat! Wat een goeie klantenservice en prachtig cadeau met boodschap! I

Mooi en snel!

Ik heb kaarten en een mok besteld, zowel de kaarten als de mok waren erg mooi en werden snel geleverd. Ik kom snel weer op jullie website kijken!

Zorgvuldig!

Prachtige spullen en zorgvuldig verpakt.

Fijn, handzaam boekje.

Fijn dagboek, om dagelijks te lezen en mooie inzichten uit te krijgen.

Verrast door kwaliteit en service

Prachtig vormgegeven product. Snel geleverd en goede service

53 Watertoren A

Dirksland 3247CL