Filtre

Uitstekende service

Goed op de hoogte gehouden als de post wat langer kan duren. Nette en stevige brievenbuspakket en kaarten zijn nog eens netjes verpakt in het pakket zelf. Een aanrader om kaarten bij broodkruimels te bestellen. Zeker als je een christelijke boodschap wil meegeven. Daar zocht ik namelijk al een tijd naar en vindt deze kaarten erg mooi en waardevol door de teksten. Daarnaast hebben ze ook sieraden en andere leuke dingen met een christelijke boodschap. Ik vindt het een geweldig initiatief.

Mooie bemoedigende producten voor een goeie prijs!

Snelle levering, mooie producten waar je blij van wordt!!

speciale kaarten met sprekende tekst voor bijzondere momenten

mooi vormgegeven kaarten voor verschillende gelegenheden.met speciale teksten.goede prijs

Geduldig zijn

Nadat mijn bestelling na één dag al verstuurd was, duurde het helaas meer dan een week voordat de post werd bezorgd. Hierdoor zijn de kerstkaarten niet op tijd aangekomen. De keus voor de fietskoerier leverde,denk ik, ook vertraging op.

Hele leuke kerstkaartjes besteld. Ik kreeg het dubbele aantal kaartjes thuisgestuurd ivm een speciale actie. Daarbij ook nog een hele snelle levering. Super tevreden!

Mooie kaarten en houten kaartenhouder

Tevreden met de kaarthouder: kaarten zet ik daar nu netjes rechtop in, dat staat netter in de vensterbank. Vanwege de kerstdrukte heeft de bezorging wat langer geduurd, maar daar was ik over geinformeerd

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Ik kreeg bericht dat de zending woensdag was overgedragen aan fietskoerier. Nu (vrijdagavond) heb ik de bestelling nog niet ontvangen.

Mijn bestelling is nog niet binnen

Heel teleurstellend dat er niks is binnengekomen. Ik dacht dat ik veel geduld moest hebben. Maar nu komt er een mail dat hij al binnen had moeten zijn. Dus ik weet het nu niet meer hoe het opgelost moet worden! Hoop dat het de volgende keer beter gaat...

Prachtige inhoud Journal

Ik heb de Journal besteld als cadeau voor mijn zus. Ik vind de inhoud en hoe alles omschreven wordt, heel mooi verwoord en iets waar je ook echt wat mee kan om aan je dagelijkse doelen te werken! Qua product had ik alleen wel verwacht dat de kaft wat meer dik lederachtig zou zijn, ik vind hem iets te dun. En als tip: hij zou helemaal af zijn als er een pen bij zat in het daarvoor bestemde elastiekje. Maar dat is meer persoonlijke smaak haha. Verder ben ik zeer tevreden!!

Goed alleen mis ik een kaart

Van geniet met volle teugen heb ik maar één kaart gekregen Groet Corien liefers

Heel mooie kaarten, maar erg lange levertijd.

Mijn ( eerste) ervaring is wel positief, Wel wat getob met het account aanmaken. Ik meen dat ik er nu toch nog niet gelijk in kan, maar dat zou ik nog een keer kunnen proberen. Levertijd van een week, was wel erg lang, daags voor de kerst werden ze gelukkig nog geleverd en heb ze toen maar zelf rondgebracht. Misschien een idee om een eigen bezorgdienst op te zetten?

ik heb nog niets binnen

ik wacht nog steeds op de bestelling

Veel geduld

Vanwege de kerstdrukte zeer lang op bestelling moeten wachten, meer dan 8 dagen nadat kaarten verzonden waren door Broodkruimels. Niet te zien of pakketje onderweg was. Via fietskoeriers naar PostNl. Was een bestelling meer dan €100 via brievenbuspost zonder track en trace. Bij bestelling meer dan €50 adviseer ik om met track en trace te verzenden. Dat kaarten niet te volgen waren vond ik vervelender dan dat ze erg laat bezorgd werden. Kaarten goed verpakt. Enkele kaarten vond ik erg mooi, sommige vielen wat tegen.

Prachtige kaarten!

Mijn pakketje was bij de pakketdienst kwijtgeraakt en ik mocht in Middelharnis een nieuw pakket met mijn kerstkaarten ophalen! Super blij mee en wat een fantastische service!

Super leuke kaartjes ontvangen!

Wat een keuze! Super mooie kaartjes en mooie boodschappen op de kaartjes. Voor elke gelegenheid wel iets.

Niet ontvangen

Na 7 dagen nog steeds niet ontvangen

Nog steeds niet ontvangen helaas

hopenlijk ben ik de enige die het nog niet ontvangen heeft....

De bestelling is niet geleverd

Helaas is de bestelling dit keer niet aangekomen, andere keren wel een snelle levering. Ik heb wel een mail gekregen waarin gemeld werd dat het pakketje aangeboden is aan de bezorger. Daarom heb ik na een paar dagen met hen contact gezocht, maar uit hun systeem blijkt dat het niet bij hen binnen is gekomen. Daarna heb ik de vraag aan jullie gestuurd of er iets fout is gegaan. Jammer genoeg kreeg ik het antwoord dat de bezorging deze dagen erg vertraagd is. Een mail teruggestuurd en opnieuw gezegd dat het pakketje niet bekend is bij de bezorgdienst. Ik wacht nog op antwoord.

slecht

Ik heb mijn bestelling helaas nog steeds niet ontvangen

Mooie kaarten

Mooie kaarten met prachtige teksten.

Snelle levering van prachtige kaarten

Prachtige kwaliteit kaarten. Mooie teksten.

tevreden

Mooie kaartjes. Beveel ik aan. Voorkeur gaat wel uit naar open vouwende kaartjes. Mooie stijl, sierlijk in eenvoud. Bedankt voor de verdubbeling. Jammer van de hoge verzendkost van Nl naar Belgie. Is Altijd zo. Beste groet. Zegen

Mooie producten

Zowel aantal kaarten als kaartenhouder besteld. Deze zagen er mooi uit. Tip is wel om ze in het vervolg in folie oid te verpakken wanneer er een kaartenhouder bij zit. Hierop zit namelijk een knijpklem die de kaarten kan beschadigen. Dit was bij mij helaas het geval. Dat is dus vrij makkelijk te verhelpen door een folie oid.

Tevreden

De bestelling was zo geregeld, maar helaas duurde het erg lang voordat het binnenkwam. Had te maken met de postbezorging......

Redelijk

Geheel door mijn eigen fout, het stond goed in de omschrijving, was ik er van uitgegaan dat het dubbele kaartjes waren mét envelop die ik zó kon verzenden. Het zijn echter een soort cadeaukaartjes die je aan een bos bloemen of iets dergelijks kunt vastmaken. Uiteindelijk heb ik ze in bestaande kaarten geplakt. Ik zou ze niet weer bestellen. Als het niet 2 voor de prijs van 1 was geweest, had ik ze te duur gevonden. Over de vlotte levering was ik tevreden.

53 Watertoren A

Dirksland 3247CL