Filtre

Mooie spullen, op tijd bezorgd

Een set kaarten was niet juist, dit gemeld en alsnog verzonden Goede service Leuke actie 1 + 1 Anders nog vrij prijzig

Positieve ervaring!

Vlotte levering, zorgvuldige verpakking, mooie producten!

Erg mooie kaarten en met zorg en ingepakt in een stevige verpakking. Zat een geschreven kaartje bij, erg leuk!

mooie kaarten en theeglazen

Ontwerp theeglazen met bijbelse tekst heel mooi, fijn om een dierbare kado te doen. Het glas is wel zwaar in de hand, vind ik jammer. Vooral van de minikaartjes viel het me tegen dat het geen dubbele kaartjes zijn. Maar ik gebruik ze als tekstkaartje op een grotere zelfgemaakte kaart. Voor enkele kaarten vind ik ze wel wat aan de prijs.

Mooie acties, snelle levering

Mooie acties, snelle levering.

een verzorgde bestelling

Zoals meerder keren, wederom een verzorgde bestelling. Netjes ingepakt, snel geleverd.

Bestelling geplaatst en volgende dag in huis. Pakje netjes verpakt en goed ontvangen. Vorig jaar was dat anders en kwamen de kerstkaarten maar niet. Na een belletje lag het bestelde ook snel in de bus. Prima service dus.

Nog steeds niet ontvangen

Een week na de bestelling heb ik het pakketje nog steeds niet ontvangen. Ik plaatste een bestelling die meer dan €50 kostte en dat is voor mij veel geld. Hopelijk krijg ik het pakket wel nog zo spoedig mogelijk...

Mooie producten en een snelle levering!

Prachtige sieraden met een betekenis. Het pakket wordt met zorg verpakt en geleverd en is een feestje om uit te pakken. Bij de sieraden zit een kaartje met een bijbeltekst die altijd doet terugdenken aan de betekenis van het gekochte product. Erg tevreden!

Snel en goed verpakt.

Bestelling is op tijd, volledig en correct geleverd.-

Hier word ik blij van!

Super mooie kaarten! Netjes en snel geleverd. Om blij van te worden!

Prachtige kaarten, fijne webwinkel

Ik heb al een paar keer besteld en steeds ben ik tevreden over de kwaliteit van de kaarten en de snelle aflevering. Houden zo!

Prachtige kaarten!

Mooie kaarten, snelle verzending.. Een feest om de kaarten te ontvangen en te versturen!

Betreft het boek: Gezond leven, gezond geloven, van Stormie Omartian

Prachtig boek over een gezonde geest in een gezond lichaam. Stormige schrijft op een zeer toegankelijke manier, met allerhande praktische tips en ideeen, die je direct in je leven kunt toepassen. Een aanrader!

Leuke kadootjes

Bedankt voor de bestelling. Vlugge levering. Vooral de journals zijn leuk om te doen en je eigen ervaring bij te houden. Mooi geschenk om te geven.

aflevering duurt lang

na een week nog geen bestelling binnen. Ook geen bericht hierover hoe lang het nog duurt.

Ik geniet ontzettend van de kaarten en ik vind het fijn om een bemoedigende kaart te sturen.

Prima, snel en correct bestelling ontvangen

Ik ben zeer tevreden. Volgens afspraak snel geleverd, netjes verpakt. Helemaal goed!

Snel, gemakkelijk te bestellen en mooie producten

Mooie producten die ik met plezier draag en kado geef aan anderen. Mooi ingepakt. Ik zal zeker nog een keer bestellen bij dagelijkse broodkruimels.

Snel en overzichtelijk

Goeie site Duidelijk overzicht Snelle levering.

Mooi product, snelle levering

Het product kwam overeen zoals op de afbeelding. De vlotte levering was erg fijn!

Mooi afgeleverd

Goed verpakt, zoals besteld

Heel erg goed!

Jullie hebben bijzonder mooie kaarten! Mooi ook elke keer weer nieuwe dingen en ook leuke acties! Ik hou enorm van post ontvangen maar ook van versturen! Daarom is de 1+1 actie vooral in deze tijd heel mooi! Ik heb al heel wat kaarten op de post gedaan, ook naar het buitenland! Binnenkort hoop ik kerst kaarten te versturen! Vorig jaar kreeg ik voor mijn verjaardag het dagboek, zo mooi! Ik lees er elke dag uit en het is al zo vaak gebeurd dat er precies op het juiste moment een toepasselijk stukje in stond! Als ik mezelf nog eens iets kado doe dan ga ik zeker bij jullie shoppen! Be blessed!

Snelle service en leuke kaarten

53 Watertoren A

Dirksland 3247CL