Geweldig!

Overzichtelijk webshop met mooie artikelen van goede kwaliteit!

correct en goed

correct en goed

Na dat mijn eerste schilderij van de muur is gevallen,heb ik een nieuwe besteld, en ook direct ontvangen.

De actiebox viel eigenlijk een beetje tegen

De posters en muurcircel zijn wat beschadigd en van de broodplank zijn maar een paar letters donker. De rest van de letters is niet ingekleurd en dus slecht leesbaar. Wat ik ook jammer vond is dat bij de gewone kaarten wel een enveloppe zat maar bij de kleintjes niet. Die kleintjes zijn juist een afwijkende maat en lastiger te verkrijgen. Dat had van mij andersom mogen zijn.

Fijne onlinewinkel!

Mijn grootste pluspunt voor jullie: alles wordt super leuk verstuurd, feestje om uit te pakken!

Precies zoals verwacht en netjes en snel geleverd, heel fijn!

Mooi assortiment

Mooie en verrassende producten, goede communicatie en snelle levering (met fietskoerier)

Mooie overzichtelijke webshop. Alles was mooi verpakt en snel in huis.

Ik heb mijn bestelling op tijd ontvangen

Mooi zoals beloofd werd

Helemaal top!

0 problemen ervaren, bestelling plaatsen was erg gemakkelijk, de bestelling kwam erg snel en erg netjes geleverd en ik ben erg tevreden met de producten! Zeker aan te raden! Zeker omdat ze zulke mooie producten met zo'n mooie boodschap verkopen

Snelle levering. Goed product

Als kado gekocht voor mijn tante en oom. Ze waren er erg blij mee!!

Bestelling geschenkenbox , erg blij mee!

Snelle levering! De bedeltjes waren kleiner dan ik dacht! Maar leuk kado voor de meiden die gedoopt zijn.

Mooie sieraden

Ik heb ringen gekocht en de de ringen zien er mooi en stevig uit. De levering was snel en mooi verpakt.

Prima verzorgd ook op tijd .Gevonden op internet ,wat ik heel fijn vind, Goede sortering, ik heb Uw naam genoteerd, voor een volgende bestelling als het nodig is.

Bestellen gaat makkelijk en verzending gaat snel. Alles keurig verpakt

super

Mooie kaarten! Ruime keuze,mooi verpakt en snel verzonden.

Alles prima gegaan goed verpakt en alles duidelijk

Had een vraag over levering, deze werd vriendelijk in behandeling genomen. Later werd weer nagevraagd of het goed gegaan was.

ruim voldoende

de zending kwam helaas niet binnen na een week contact opgenomen Toen is het snel hersteld na ruim 2 weken kwam de eerste zending alsnog binnen dus die heb ik uiteraard geretourneerd

Goede, mooie artikelen en fijne service

Boeken en sieraden besteld om cadeau te geven. Alles was snel in huis. Mooi en goed verpakt. De ontvangers waren er blij mee!

Overzichtelijk, snel

Veel spullen, overzichtelijk, snelle levering

Snelle levering, maar dd poster is gevouwen dat is erg jammer

Slecht gedrukt

Ik vond de kaart prachtig maar slechte lezen ,kan hem niet naar oudere mensen sturen

Prachtige producten!

Heel blij met mijn bod vol leuke, mooie producten. Snelle levering

53 Watertoren A

Dirksland 3247CL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire