Vriendelijke mensen achter het bedrijf. Mooie producten!

Super leuk!

Eevvoudig bestellen, bezorging gaat vlot, betallen is makkelijk. Hele mooie artikelen.

Heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Heb wel contact gehad met jullie en mijn bestelling is nu niet op voorraad aanwezig.. als het goed is wordt het eind van de week bezorgd.

Geweldig boek

Mijn dochter is heel blij met het boek.ze leest Gods woord met veel Plezier

Goed te bestellen. Leuk verpakt, snel in mijn brievenbus

Zie boven

Mooi

Heel mooi sieraad

Zeer positief

Prima service, prachtige kaarten. Ben er heel blij mee

Geweldige kaarten <3

Snel geleverd en echt hele mooie kaarten.

Mijn bestelling werd vrij snel geleverd , maar de kaarten waren niet zoals ik dacht , er waren er bij die je niet kunt versturen en dat was niet mijn bedoeling. En retourneren is te duur ! Dat je achteraf kunt betalen is wel fijn !

Prachtige kaarten!

Mooie kwaliteit! Mooie kleuren ook! Helaas geen enveloppen mee te bestellen...

Goed, makkelijk uit te zoeken met duidelijke omschrijving.

Via de website zocht ik een mooi kettinkje voor mijn dochter die 18 jaar geleden gedoopt is. De kettinkjes staan duidelijk afgebeeld. Ook de maten worden m.b.v. een foto duidelijk weergegeven. Alles met duidelijke beschrijving van de betekenis van de verschillende hangertjes.

Makkelijke bestelling, vlotte levering en goed ingepakt.

De manier van bestellen was makkelijk, de levering was vlot en de mok was goed ingepakt.

Netjes en snel geleverd, prachtig verpakt

Goed ervaring, mooi product met bijpassende boodschap.

Keurig

Keurig verzonden en verpakt, snel binnen

Snelle levering van mooie bemoedigende kaarten

Groot assortiment van christelijke kaarten die ik zeer snel in huis had. Netjes verpakt! Blij mee!

Mooi, snel, goed.

Snel en goed geleverd, mooi verpakt.

uitstekende service en winkel

Zeer tevreden over mijn bestelling, had hem de volgende dag al in huis. goed verpakt, perfecte service. ook mooi en ruim aanbod in de webshop neem gerust een kijkje.

Super goed geregeld

Besteld, volgende dag in huis en leuke verpakking. Toppie ga zo door.

tevreden met aankoop

armbandje gekocht. Zeer mooi

Prima verzorgd

De kaarten die ik heb besteld zijn in prima conditie ontvangen op mijn huisadres.

Snelle levering en een mooi product

Via de website een bestelling geplaatst. Werd vlot op gereageerd. Brievenbus pakketje vlot in de bus. Met zorg ingepakt. Ik maak positieve reclame voor jullie producten.

2 posters

2 posters besteld, 1 poster was niet heel duidelijk gedrukt. Dat was jammer de tekst was wat moeilijker te lezen. De andere poster was erg mooi!

Goede service!

Erg goede service, mooie kwaliteit en perfecte levering. Ik zou alleen de volgende keer een track&trace willen, maar dat is een bijzaak! Ik ga echt wel vaker bestellen bij jullie!

Ik heb een heel mooi en goed verzorgd pakket ontvangen

het pakket was mooi ingepakt en goed verzorgd. De artikelen waren van mooie kwaliteit en ik ben er heel blij mee.

53 Watertoren A

Dirksland 3247CL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire