Fijn

Ik was blij met alles wat ik besteld had en gelukkig een deel van de producten toch op tijd ontvangen. Leuk die vier extra kaarten! Wat ik minder vind is dat er geen track en trace bij mijn bestelling was, ondanks gratis bezorging. Kwam er pas later achter en toen werd het wel erg spannend.

Mooie website!

Veel om voor diverse gelegenheden uit te kiezen!

Prachtige producten met een boodschap!

Had bij de webshop een wanddoek, kaart met houder en lunchbox besteld. Echt hele mooie spulletjes met een prachtige boodschap! Fijne webshop en een hele fijne en goede service!

Mooie posters

Mooie posters van goeie kwaliteit, de levering was ook erg snel

Prachtige kaarten met een hele mooie boodschap!

Spread de word met deze hele mooie kaarten! Vooral de glimmende elementen in de kaart, het lijken net lichtjes.

Gewoon goed

Fijne service!

prettige communicatie, mooie producten.

Snelle verwerking en mooie producten!

Mijn bestelling was snel verwerkt en bezorgd, ondanks de feestdagen. Mooi kaarten!

Heel tevreden.

X

Mooie kaarten, geen passende enveloppen

Het zijn hele mooie kaarten maar het is jammer dat er geen bijpassende enveloppen bij zijn. Wél kleinere enveloppen. Deze ka ik wel gebruiken voor andere kaarten.

Prachtige kerstkaarten

De bestelde kerstkaarten werden, ondanks alle kerstpostdrukte, op tijd bij mij thuis bezorgd. Prachtige kaarten met indrukwekkende en hoopvolle teksten. De reacties van de blijde ontvangers waren ook zeer positief.

Keurig verpakt en op tijd binnenkort .

Zag er erg leuk uit.

Prettige website met gerelateerde producten.

Prachtige kaarten

Ik kreeg een paar keer een bedankje voor de mooie kaart…!

Vlotte afhandeling en precies zoals verwacht!

Prachtige kerstkaarten kunnen bestellen.

Fijne Webshop

Mooie items waarin Gods woord centraal staat!

Erg mooie mok wat zou de juf blij zijn.

Ik heb kerstkaarten besteld, dacht dat ik daar ook enveloppen bij moest bestellen. Zag later op de factuur dat dit nagekeken was door dagelijksebroodkruimels en dat het toch niet nodig was. Erg fijn! Ook was het een snelle verzending! Kortom erg tevreden met de service en het product!

Fantastische producten!

Ik ben altijd op zoek naar mooie inspirerende christelijke producten en niemand zo blij als ik om eindelijk in Nederland een winkel te vinden. Fantastische producten en geweldige kwaliteit!

Alles op de site was overzichtelijk en netjes. Daardoor was het makkelijk om iets goed te kunnen uitzoeken. Wel vond ik het jammer dat er geen track en trace was. Zo kon ik het pakket niet volgen en wist ik niet op welke momenten ik van huis weg kon zijn. Verder zat alles in het pakket dat ik had besteld. En het was leuk ingepakt! Bedankt!!

Snelle levering prima geregeld leuke spullen

Snel geleverd goede communicatie

Mooi glas

Ik vind het altijd leuk om mijn bezoek een compliment te geven. Door het mooie matte glas met " Mooi Mens" aan te bieden, is het plaatje compleet.

Top sieraden

Mijn moeder was zo blij met mijn kadotje voor Haaren dat zij zelf bij jullie nog een armbandje en een ring heeft besteld.

Naar verwachting met nog een extraatje.

Naar verwachting. Leuk dat er een paar gratis kaarten aan toegevoegd waren.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Prima, alleen, en dat is niet jullie 'fout', was het pakje al geleverd en kreeg ik het bericht dat het de volgende dag bezorgd zou worden...

53 Watertoren A

Dirksland 3247CL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire