Alles keurig geleverd. En ook goed contact mee te krijgen.

Duidelijke voorwaarden, snelle levering

Ik was al even aan het zoeken naar een ketting, en kon de juiste niet vinden Op jullie site kwam ik toevallig het juiste product tegen met duidelijke maten, besteld en snel geleverd Mijn complimenten

Deuk in pakket

Ik had een poster besteld (van karton), die doormidden gevouwen binnen kwam. Dit is waarschijnlijk door de post gebeurd, maar heel erg jammer want nu heb ik er niks meer aan...

Prachtige wenskaarten

Ik heb een beker met tekst en wenskaarten besteld. Hele mooie kaarten met sterke bijbelteksten erop. Zo anders en bijzonder om te geven dan een “gewone” wenskaart. Snel geleverd en fijne kwaliteit. Ga zeker vaker mooie dingen bestellen.

Heel goed.

Het proces is van begon tot eind goed verlopen.

Mooie producten

Mooie producten, goede levering.

Tegenvaller

De 100 kaartjes die ik besteld heb vallen mij in zoverre tegen dat ik de achtergrondkleur slecht gekozen vind. Daardoor is de tekst moeilijk te lezen. Ook vind ik de prijs hoog aangezien het een enkel kaartje betreft zonder enveloppen. De site vind ik overigens aanbevelingswaardig.

Snel en correct

Een snelle bezorging via de brievenbus. Correct en netjes verpakt waardoor de kaarten keurig binnen zijn gekomen.

Mooie kaarten met passende teksten

Ik heb mooie kaarten besteld en ze werden snel bezorgd. Het is een variatie van allerlei teksten die ik voor veel gelegenheden kan gebruiken

Snelle levering, netjes verpakt

De posters vielen tegen voor dat geld, geen stevig karton, buigt om, planken waren wel heel mooi!

Hele fijne liedbundel

Goede mooie liederen. Dankjewel. Spijtig dat in het boekje geen noten staan. Kan je die eenvoudig ergens downloaden?

Wat een mooie kaarten. Ik had de verrassingspakketten besteld. Erg mooi! Wat fijn om op deze manier mensen een hart onder de riem te kunnen steken.

Geweldig!

De bestelling was de volgende dag al binnen en zorgvuldig verpakt. Leuk kaartje erbij, heel blij mee!

Prachtige teksten

Mooie kaarten met prachtige teksten. En een snelle levering.

Blij met mijn bestelling

Netjes verzonden, mooie kaarten en een heel fijn dagboekje

Niet goed

Beste ik heb mijne bestelling nog niet gekrijgen groetjes

snel en zorgvuldig

snel en zorgvuldig

Uitstekende service!

Bestelling was snel binnen, werd goed op de hoogte gehouden.

Snelle correcte bezorging

Eenvoudig te bestellen ook wat grotere aantal. Correct verzonden en bezorgd

Mooie producten!

Ik ben heel blij met mijn producten, dank voor de snelle verzending. Een kleine opmerking: ik had de oorbelhangers 'Resin print' besteld. Op de foto in de webshop leken deze hangers heel donker (veel zwarte vlekjes). De ontvangen juweeltjes waren bruin/roze. Dit week heel erg af van de foto's. Ik heb ze alsnog gehouden, maar de foto is niet heel representatief.

Misschien nog een tip voor jullie zodat je meer losse kaartjes verkoopt. De verzendkosten zijn haast het dubbele van een losse kaart. Misschien de losse kaartjes in een envelop verzenden met een postzegel? Ik had 1 nodig, maar het weerhield mij eigenlijk wel bijna. Voor de rest top service en veel keus! Ik kom zeker nog een keer shoppen! Succes!

Ben blij met de kaarten

Goede service, mooie kwaliteit

Verschillende producten besteld en erg tevreden. De notitie bijbel is een aanrader. Goede kwaliteit en mooi vormgegeven. De sieraden zijn ook erg leuk om te krijgen of om te geven.

Snelle service en mooi assortiment!

Ik heb de ring “nooit alleen” besteld. Heel erg blij mee, zo mooi! Snelle service, mooi assortiment en vriendelijke mensen.

53 Watertoren A

Dirksland 3247CL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire