Ruime keuze en correcte snelle levering!

Het boek, de cadeauset en de kaarten waren helemaal naar wens! Nette en vlotte bezorging!

Netjes bezorgd.

De bestelling is snel en goed beschermd verzonden. Het is net een kadootje wat ik uit mag pakken!

Prachtige kaarten.

Alles ging naar wens, snelle levering, fijne en goede communicatie. Mooi stevig papier, en mooi kleuren.

Blij mee

Op de site zagen de oorbellen er al leuk uit, maar ze zijn het in werkelijkheid ook. Ook waren ze netjes verpakt. Ik ben er blij mee.

Snelle levering, mooi resultaat!

Ik ben heel erg blij met mijn pakketje wat ik hebb ontvangen, ik had hem snel binnen, en was mooi en goed verpakt met een leuk kaartje

Super gave textiel poster!!

Heel blij met de textielposter!! Prachtige uitstraling en goede kwaliteit! Ook een snelle levering!

Super service

Product voldoet aan mijn verwachtingen. Mooi product, goede kwaliteit. Snelle verzending goed verpakt.

Alles is naar wens

Het is top

1 product niet op voorraad, er werd mij een mooi alternatief aangeboden. Top service! Snelle communicatie en vriendelijk!

Hele fijne webshop en mijn bestelling was snel binnen. Zoals altijd met zorg ingepakt, cadeautje om te krijgen!

Mooie kaarten voor verschillende gelegenheden.

Mooie kaarten, mooi design, mooie teksten. Ideaal voor in mijn pastoraal werk.

Sorry sorry niet meer aan gedacht te reageren. Bestelling super snel en prima ontvangen! Heel erg blij mee!

Mooie producten.

Mooie producten. Vlotte levering. Goede communicatie.

boeken met inhoud die mij aanspreken, troost geven en bemoedigen

Heb 3 boekjes besteld. Omdat ik momenteel een heel moeilijke periode doormaak wilde ik graag christelijke boeken lezen om steun en kracht uit te putten. De inhoud spreekt mij persoonlijk aan en ben er erg blij mee.

Snelle service en topkwaliteit van de kettinkjes en hangers!

De bestelling was behoorlijk snel binnen. De kettinkjes zijn van een topkwaliteit, net als de hangers. Wel kwam ik tot de conclusie dat het juweeltje helemaal niet door de ketting met bolletjes past. Dat is misschien goed om nog te vermelden. Zodat anderen niet tot dezelfde conclusie hoeven te komen ;-) Maar omdat ik nog twee andere lengtes van kettinkjes wilde bestellen, had ik er nog andere hangertjes bij besteld. En heb het zo opgelost. De opdruk op de hangertjes is overigens zeer licht. Persoonlijk vind ik dat juist mooi. Maar ook dat is goed om te weten. Conclusie: ik ben zeer blij met mijn aankoop! :-)

Snel en netjes afgeleverd

Voor herhaling vatbaar

Wat een mooie producten

Mooie ketting besteld met verschillende juweeltjes als cadeau, voordeel dat het al mooi verpakt zit wat het extra leuk maakt om te geven. Helaas was er alleen wel een andere juweel geleverd dan ik had besteld.

Slechte kwaliteit

Helaas is de ketting na 1 dag al kapot... daarnaast is de gouden kleur erg donker

Een goede duidelijke site

Een fijne duidelijke site, waar ik met veel plezier rond "neus"

top

Prachtige snijplank

Als kado op laten sturen En een hele blije ontvanger!

Netjes geleverd, helaas ketting na drie dagen al gebroken

Gouden ketting als cadeautje besteld, voor mezelf een zilveren ketting erbij gedaan. Ik vond m direct al erg teer. Dat bleek, want na drie dagen was het oogje al van de ketting afgebroken.

Snelle levering in keurige verpakking

Prima levering. Mooie uitvoering van het product

Prima verzorgd!

Nadat ik wat sets kaarten en een boek besteld had, zag ik op internet een aanbieding van kaarten. Ik heb daar een e mail over gestuurd. Bij het open maken zaten deze kaarten er nog eens extra bij. Hartelijk dank daarvoor

Mooie kaarten en snel geleverd.

53 Watertoren A

Dirksland 3247CL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire