Super leuke producten voor een prima prijs.

Ik ben helemaal fan van de sieraden die ze verkopen. Minimalistisch, en super leuk!

Deze kaarten zijn net ff anders dan de kaarten in een kaartenbak.

Elke dag krijg ik een tekst in mijn mailbox en elke dag geniet ik er weer van. Vooral ook de uitleg van de tekst door Annemieke Bochove. Ook de kaarten vind ik bijzonder mooi! Deze kaarten zijn bij mij meestal het eerst de deur uit (;)

Uitstekend!

Persoonlijk, netjes verzorgde post

Mooie kaarten vlotte bezorging

Goede ervaring

Helemaal top

Was weer helemaal goed net als de vorige keren

Prachtig

Wat een prachtige kerstkaarten heb ik gekregen, iets kleins en iets moois om naar mensen te sturen. Lijkt me ook mooi om te krijgen.

Prachtige collectie, keurig verzorgd, wel vertraagd

Ik vind de kerstkaarten erg mooi; ze voldoen echt aan mijn verwachting. Keurig in een doosje veakt met een lief kaartje erbij. Wel jammer dat het pakketje een aantal dagen later werd bezorgd dan beloofd.

Super bedrijf

Ruime keuze aan artikelen. Service ook goed en de levering was optijd.

Super mooie kaarten, #lichtjes in het donker

Wat fijn om zo samen bij te dragen aan het verspreiden van licht in deze donkere tijd. Ga zo door met jullie snelle service en niet te vergeten de dagelijkse kruimels die een dag met een lichtje laten beginnen

Duidelijke webshop en prima producten

De bestelling is na wens gegaan en tevreden met de bestelde kaarten. Ik zou zeggen ga zo door.

Snelle levering, goede service

2x een bestelling gedaan. 1e keer een verkeerd boek geleverd gekregen, vriendelijke klantenservice en netjes opgelost. 2e bestelling helaas weer wat mis gegaan en mistte er 2 enveloppen bij de bestelde kaarten.. Verder mooie producten!

Mooie kaarten en duidelijke communicatie.

Groot aanbod aan mooie kaarten en duidelijke communicatie over de verzending.

Mooie kaarten, leuk verpakt en goed bezorgd.

Alles verliep vlekkeloos.

Mooie en waardevolle boek-en cadeaushop.

Prima, keurig afgehandeld. ga zo door.

gewoon op deze manier doorgaan.

De kaarten had ik binnen 3 dagen al ontvangen. Waren prachtige kerstkaarten. Een van de ontvangers bedankte voor de "mooie" kerstkaart. Geweldige actie 1+1!

Vlot, en netjes

Lange levering zonder op de hoogte te worden gebracht

Makkelijk een bestelling kunnen plaatsen via de website. Na 1 week nog geen pakket of bericht van vertraging ontvangen. Mail gestuurd waarna (zonder excuses te maken) 3 dagen later gemaild werd dat het product niet op voorraad was en dat het nu wel was verstuurd. Na 5 dagen nog niks ontvangen. Nogmaals mail gestuurd waar ik nooit reactie op heb gekregen. Uiteindelijk pakket 2 weken na ordedatum ontvangen. Mooi product wat aan verwachtingen voldoet. Service is matig.

Vlotte levering en goede service

De eerst volgende werkdag had ik mijn bestelling in huis. Grote hoeveelheid kaarten in diverse varianten. Er was een kleine fout gemaakt met 2 kaarten die op elkaar lijken. Na telefonisch contact de volgende dag al de goede kaarten in huis. Top service!!

Perfect!

Mooie webshop, met aansprekende producten. Mooie inspirende kaarten, posters en veel meer.

Goede service, mooie producten ontvangen, met mooi kaartje erbij. Zou er zeker weer wat bestellen, veel originele christelijke producten.

Prima inhoud en vlotte online bestelling

Thuislevering was minder vlot. Veel langere wachttijd dan gewoonlijk voor pakketjes. Zelfs in deze drukke periode. Pakketje werd in de brievenbus gewurmd en bijgevolg beschadigd. Inhoud gelukkig niet. Het was echt te groot om met de gewone post te versturen.

Super tevreden

Heel blij met de prachtige kaarten die ik ontving. Lekker stevig ook

Gewoon goed

Heeft wat lang geduurd voor ik het in huis had maar dat kan ook komen doordat het nu zo druk is bij post Nl voor de rest alles prima verzorgd ontvangen

Besteld, bevestiging en snel afgeleverd

Elke bestelling is goed aangekomen. Sneller dan verwacht en hele mooie spullen.

53 Watertoren A

Dirksland 3247CL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire