Goed!!

Snelle levering en de sieraden zijn mooi verpakt!

Mooie producten

Mooie producten en levering wordt goed verpakt. Een track en trace code zou wel fijn zijn, dan heb je een idee wanneer je het kunt verwachten.

Goed verzorgd

Niet geleverd wat ik besteld heb Besteld ketting zilver en goud Ontvangen 2x goud

Mooie producten, goede service!

Prachtige producten met boodschappen van waarheid! Fijn om anderen mee te kunnen bemoedigen. Er was even iets niet in orde met een product, en dat is direct heel goed en kosteloos opgelost. Fijn bedrijf!

Mooie kaarten en snelle levering

Fijne aanbieding, twee voor de prijs van één. Mooie kaarten met een mooie boodschap.

Mooi product

Mooi product, netjes afgeleverd in simpel maar leuk doosje

Prachtige kaarten snel geleverd

Kaarten uitgezocht en betaald volgende dag keurig in huis. Mooie unieke kaarten

Service super, maar de kwaliteit van de kaarten viel mij erg tegen.

Service super, maar de kwaliteit van de kaarten viel mij erg tegen.

Top producten en fijne service!

Goede kwaliteit van de producten

Wat een mooie bemoedigende kaarten en teksten

Mooie teksten en prachtige foto’s. Keurige aflevering producten. Gods zegen over jullie bedrijf. Weet dat er veel mensen bemoedigd worden door de kaarten van Broodkruimels. Ik gebruik trouwens de filmpjes vaak op Alpha! Mogen er wel meer van komen! Succes, Groetjes Theresia

Super leuke producten en snelle levering!

Ik stuur vaak een kaartje, er is een ruim assortiment. Erg leuk om te sneupen en voor elke gelegenheid zijn er mooie kaarten te krijgen. Aanrader!!!

Mooie bijzondere artikelen snel thuisbezorgd

Hele bijzondere kaarten besteld , kreeg ze als cadeau ook nog eens gratis dubbel in een mooi verzorgd doosje opgestuurd!

Goede levering, netjes ingepakt.

Ik had kaarten besteld en de ketting. Was allemaal netjes verpakt. Er was echter 1 kerstkaart niet leverbaar en toen hebben ze een andere gedaan, prima maar nu had ik wel heel veel dezelfde. Verder prima webshop!!

Enorm teleurgesteld

Vooropgesteld: het ligt niet in mijn aard om negatief reviews achter te laten maar ik weet simpelweg niet meer hoe ik jullie ertoe kan bewegen om te reageren. De afgelopen weken heb ik diverse producten gekocht, het maandabonnement op de kaarten afgesloten en mezelf aangemeld voor het Oerbrood-programma. Verschillende zaken zijn onduidelijk en ik zit met de vraag om een product te kunnen retourneren binnen zichttermijn, daarom (zeker) vijf mails gestuurd sinds 29 oktober (afgelopen 3,5 week). Helaas tot op heden géén enkele reactie, welk mailadres ik ook gebruik. Telefonische bereikbaarheid is erg beperkt. Ik ben ondertussen in staat om alles terug te sturen, want er wordt een programma met ondersteuning aangeboden maar een mail terug blijkt al teveel gevraagd. Ondertussen lopen producten buiten de zichttermijn dus ik moet echt een keuze gaan maken, terugsturen of niet. En dat zou zonde zijn, want ik vind het een prachtig initiatief waar ik graag (ook financieel) een bijdrage aan zou willen leveren. Maar dan moet er wel gereageerd worden op m.i. terechte vragen. Kortom, prachtig initiatief maar de communicatie met klanten schiet ernstig tekort. En dat is bijzonder teleurstellend en niet wat ik van Dagelijkse Broodkruimels verwacht had.

Geweldige kaarten

Veel keus aan kaarten met prachtige teksten

Mijn bestelling voldoet volledig aan mijn verwachting!

Mijn bestelling voldoet volledig aan mijn verwachting! Ik ben er blij mee.

Hele mooie bestelling en snelle levering

De bestelling was precies zoals ik verwacht had. De levering was snel binnen. Ik ben heel tevreden. De schattige kleine kaartjes bij alle producten maakten het af.

Mooie kaarten prachtige teksten,goed verzorgd

Voor ondersteuning en opkikker ,voor alle gezinnen. Arm of rijk ziek of eenzaam er is altijd een kaart die bij die mensen past ,ga zo door.

Mooie producten, foto doet ander product verwachten

Ik heb 2 posters besteld. Op de foto te zien in mooie houten houders. Bij bestelling krijg je alleen de poster. Achteraf logisch gezien de prijs maar door de foto krijg je een andere verwachting. De 2 boeken die ik had besteld zijn in de verpakking in elkaar geschoven waardoor het ene boek vouwen heeft gekregen. Verder mooie producten.

Prachtige producten

Ik heb het dagboek en de journal gekocht. Het zijn 2 hele mooie boeken. Het dagboek: Ben er nog niet in begonnen met lezen. Heb er al wel doorheen gebladerd en wil daar mee het nieuwe jaar goed van start gaan. Hij ziet er heel mooi uit de ene dag een korte bondige tekst de andere keer weer wat langere tekst. Het journal: Ik ben zondag begonnen met het journal en maak gebruik van de gratis advent broodkruimels OER-Methode Zie je mij? Ik ben er heel blij mee. Je kan je doelen opschrijven die je wil bereiken. Ook kijk je er iedere dag naar of het gelukt is door wat is er die dag goed gegaan en wat had er beter gekund. Zeker een aanrader als je dingen in je leven wilt veranderen. Is dit een mooi hulpmiddel om het te bereiken.

De bestelling ging goed

Ik heb de bestelling nog niet gekregen Hoop dat het er is voor zaterdag .

`prachtige kaarten

Bij Dagelijkse Broodkruimels heb je prachtig assortiment kaarten. Voor elke gelegenheid zit er wel wat bij. De eenvoud van deze kaarten , en de mooie teksten spreken me erg aan.

Slechte kwaliteit

Voor bijna 30,- een kalender aangeschaft en al meteen het papier beschadigd door het klipje van het klembord, zeer slechte kwaliteit.

Mooie site, mooie producten en ze worden prachtig aangeleverd.

Snelle levering en mooie producten

Super snelle levering en mooie kaarten. Voor ieder wat wils... Ga zo door!

53 Watertoren A

Dirksland 3247CL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire