Leuke christelijke items, perfect als cadeau

Had een bestelling geplaats als trouwcadeau voor vrienden. De cadeaus waren mooi ingepakt en de levering was ook nog eens snel. Echt super :)

Was prima

snel verstuurd, goeie kwaliteit volgens mij. Wel een beetje jammer dat de oorbellen door de verpakking heen waren gegaan tijdens het versturen

Snelle levering!

Prachtig boekje met mooie tekeningen mooi verpakt en een snelle levering!

Precies het boek wat ik zocht. Snelle levering.

Mooie, duidelijke website. Veel producten. Zou graag meer gerelateerde producten willen zien mbt Zijn Woord en Zijn land. Ik mis Israël producten in winkels die van Hem willen getuigen.

Toppie!

Product voldoet aan verwachting en was heel secuur ingepakt! Nu trotse eigenaar van een muurcirkel met een waardevolle tekst!

Mooi kettinkje

Een mooi subtiel kruisje aan een mooi kettinkje. Snel verstuurd, en gekregen in een mooie verpakking.

Mooie producten en snelle service

Mooi en snel

Snelle levering, producten zijn zoals het op site te zien is. Goed ingepakt

Mooie producten, goede prijs kwaliteit verhouding en snelle nette verzending!

Heel goed!

Product doet zeker aan verwachting! Ik had kaartjes besteld en vind ze echt heel leuk. Ook goed verpakt etc. Kaartje met hartje er op dat er bij kwam vond ik ook echt een leuke extraatje. Alleen jammer dat de verzendkosten zo duur zijn… Dat maakt toch dat t ineens veel duurdere kaartjes worden… Maar verder heel leuk en zeer tevree!

Vlot en netjes afgehandeld

Snel gevonden via internet. Bestelling geplaatst en keurig afgeleverd.

snelle levering!

Ik heb een super mooie poster besteld ben zeer tevreden!

Product als omschreven

Vlotte verzending

Geweldig snelle service

Besteld voor de verjaardag van onze dochter. Heel fijn dat de levering zo snel ging. Papa kwam thuis op haar verjaardag van een humanitair transport. En had op deze manier een cadeau met een rijke belofte. Nogmaals bedankt.

Mooie kaarten snelle levering

Blij met kaarten met een boodschap

Snelle levering, prettige communicatie

Ik had bij mijn bestelling Iers niet goed gedaan. Toen ik daarover mailde, kreeg ik snel antwoord en was het snel verholpen. Daarna had ik de bestelling snel in huis!

Bemoedigend

Hele mooie bemoedigende en liefdevolle kaarten die in ons huis op verschillende plekken een mooi plekje hebben gekregen zodat iedereen in ons gezin en mensen die bij ons op bezoek komen mogen weten dat God altijd van ons houdt en bij ons is! Of om als bemoediging te geven aan een dierbare.

keurige tweede levering

Ik eerste levering was op één of andere manier niet aangekomen. Nadat ik dat aangegeven heb, is er nogmaals een levering uitgestuurd en deze is wel aangekomen.

Helemaal goed !

Zowel het aanbod, de keuze uit het mooie assortiment ..., de bestelling ..., de levering ..., waren helemaal volgens verwachting !

Supergoed

Netjes, vlotte levering, niks mis mee.

Goed boek

Een goed boek voor iedereen die te maken heeft of heeft gehad met narcisme.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Fijne webshop, goed assortiment, vlot verstuurd en met zorg verpakt.

De muurcircel werd zonder bevetegingsmatriaal geleverd. Mooi maar dus niet op kunnen hangen en maar op zoek naar iets om op te hangen...jammer!! Naar mijn mening word het dus incompleet geleverd.

Positief

Volgens tijd geleverd, netjes ingepakt

Watertoren 53 A

3247CL Dirksland