Bestelling niet ontvangen en wat ik heb teruggestuurd nog geen geld terug gezien

Ik had een kruis besteld maar was niet tevreden. Advies was om deze terug te sturen en nieuwe te bestellen. Dit zo gedaan echter ik heb niks ontvangen zowel het nieuwe kruis niet als het geld wat ik zou krijgen als ik kruis terug zou sturen met als gevolg dat ik 90 euro hebt betaald maar niks heb ontvangen. Ik hoop dat het nog goed komt

Mooie teksten en woorden

Schitterende kaarten en snel in huis

Snelle levering, mooi product

Goede ervaring

Mijn bestellingen waren precies wat ik verwacht had, top!!!

Voor herhaling vatbaar

Tja...

Helaas de bestelling van 26 juli nog niet binnen. Ligt( hoop ik) niet aan jullie maar aan de bezorgers. Helaas heb ik al een aantal keer een negatieve ervaring met de fietskoeriers/ DHL Na een telefoontje ( heel netjes te woord gestaan en opgelost!)van mijn kant hopelijk vanmiddag geleverd. We gaan het zien... De nagarieve ervaring gaat dus echt om de levering....waardoor ik ergens elders ga bestellen...is weer nadelig voor jullie...helaas

Uiteindelijk een goede afloop

Heerlijk op vakantie (Terschelling) waar ik het eerste boek van een tweeluik van Ted Dekker las. Superspannend dus het tweede deel besteld via dagelijkse broodkruimels. Helaas ging het helemaal mis met de verzending. De verzendlabels waren niet goed en DHL wist ook niets van de zending die door fietskoeriers was aangemeld. Ik kwam niet verder met beide verzendpartijen en na de week vakantie was ik ook weer thuis. In de auto naar huis belde ik dagelijkse broodkruimels. Vervelend, en per direct werd een nieuw exemplaar naar mijn huisadres gestuurd. Super goed geregeld, ik heb zelf ook keurig aangegeven dat de zending geannuleerd kon worden...en dat zou allemaal perfect geregeld zijn door fietskoeriers...maar net een mailtje gekregen dat mijn pakket vandaag zou worden afgeleverd op Terschelling (na 2 weken en ook nadat ik na 1 week zelf een annulering heb gedaan). Ik ben in ieder geval heel blij met mijn boek, maar met koeriersdiensten wat minder.

Mooi en persoonlijk

Mooie verpakking en goede verzending in een klein passend doosje! Prachtige kaarten...

Netjes

Goede ervaring

Mooie kaarten

Heb ze nog niet verstuurd, Dus kan verder nog niets zeggen. Ik vind ze wel mooi. Met hartelijke groet.

Super snelle en nette levering

Super snelle en nette levering. Het ontvangen van het pakketje is al een feestje opzichzelf.

Niets op aan te merken

Mooie website, makkelijk te bestellen

Prachtige kaarten!

Ik ben heel tevreden over de gekochte kaarten. Mooie kwaliteit en ook gewoon prachtig ontworpen. En ook heel blij met de gekregen korting.

Mooie kaarten

Blij met mijn bestelling!! Mooie kaarten!

snel binnen

Mooie kaarten voor een betaalbare prijs

Dubbel

Laat ik eerst positief beginnen. Wat fijn dat er een plek bestaat om online zoveel christelijk materiaal bij elkaar te hebben. Echt heel blij mee en ik zal in de toekomst vast weer iets bestellen. Maar….. Als bij het bestellen wordt aangegeven dat bestellingen voor 12:00 uur nog dezelfde dag worden verzonden en je krijgt dan vervolgens dit zinnetje in je bestelbevestiging: “Succes met het wachten op je bestelling en vergeet niet; Geduld vormt je karakter ;-).”… nou, ik moest inderdaad geduld hebben, 5 dagen om precies te zijn. En ik vind het helemaal niet erg hoor om wat langer op iets te wachten! Maar zeg het dan van tevoren eerlijk bij het bestellen. En ik zou dat zinnetje echt aanpassen. Misschien dat het in het gesproken woord heel grappig over komt, maar om dit zo onder je neus te krijgen dat voelt voor de consument alsof je de gek wordt aangestoken.

Ik bestelde wenskaarten en ze zijn prachtig!

Ik bestelde wenskaarten en ze zijn precies zoals op de website. Heel mooi! De kaarten werden geleverd in een stevige verpakking en zaten individueel ook nog eens per soort. Heel handig. De verzending duurde wel iets langer dan verwacht.

Mooie producten

Mijn ervaring was erg goed. Leuk ingepakt en mooie sieraden. Ik ben er blij mee en ik zal zeker nog eens bestellen!

Ik ben blij met Dagelijkse Broodkruimels,ik lees iedere dag een bijbeltekst

Ik bestel regelmatig kaarten en ben daar erg tevreden over. Snelle levering en netjes verpakt. Het armbandje wat ik er de laatse keer bij heb besteld is super schattig!!

Werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling :)

Mooie kaarten, voor herhaling vatbaar

Mooie kaarten uitgezocht Bij levering : precies zoals het er uit zag op de site

De bestelling werd binnen het vastgestelde termijn bezorgd, netjes verzorgd en compleet.

Ik ben tevreden over Dagelijkse Broodkruimels. De kaarten die ik besteld had, waren netjes verpakt en niet beschadigd toen ze aankwamen. Het fijne aan deze webshop is, dat je ook achteraf kan betalen. Ik ben tevreden.

Mooie kaarten met een boodschap

Snelle levering, netjes verpakt en leuke ideeën voor mooie attenties met een boodschap

Mooie kaarten.

De kaarten zijn mooi en de levering was snel.

Geweldig die boeken !

Top boeken zeer tevreden

Goede service mooie product en snelle lervering

Broodkruimel site een mooie site met christelijke producten. Ik heb een ring gekocht met tekst op. De donkere ‘goud vergulde ‘ ring is mooi van kleur.

53 Watertoren A

Dirksland 3247CL