Netjes en op tijd bezorgd

Het was voor mij de 1e keer dat ik op broodkruimels een bestelling deed. Dat smaakt naar meer want t was keurig verpakt en op tijd bezorgd. De producten naar tevredenheid en voldoet aan de beschrijvingen. Dus voor herhaling vatbaar.

Mooie producten, keurig geleverd en ook nog eens mooi ingepakt en een leuk kaartje erbij!!

Mooi

Snel geleverd. Ring iets te groot maar dat is niet erg

Snel en goed geleverd

Empatisch winkel op Christelijke basis

Mijdt big tech zoals Amazon en Bol.com en steun kleine christelijke winkels zoals deze. Ze verdienen het.

Prima bedrijf

Leuk bedrijf met mooie producten. Enige verbeterpunt is dat je voor brievenbuspakket evenveel verzendkosten betaald als een gewoon pakket.

Heel goed geholpen .

Zoals verwacht

Geheel volgens mijn verwachting

Wat ik heb besteld, is volgens afspraak keurig verzorgd, bij mij binnen gekomen

Uitstekende service, snel geleverd!

Overzichtelijke website. De boeken kwamen op de aangegeven datum in de bus!

Ik heb een boek besteld. Deze was goed ingepakt. Levertijd was wat langer, maar toch nog op tijd voor de verjaardag van onze dochter. Wij gunnen de kleine ondernemers ook wat, dan mag de levering wat langer duren. Wij zijn tevreden.

Verwarmend

Posters bevatten mooie tekeningen en teksten....hartverwarmend tijdens moeilijke momenten.

Besteld en verzonden :-)

Website met een ruim en gevarieerd aanbod :-)

Mooie kaarten gekocht Duidelijke website Snel geleverd

Boek besteld

Keurig behandeld, levertijd snel perfect

Snel, verzorgd en netjes verpakt.

Mijn mailtje werd snel en netjes beantwoord. De bestelling werd snel verzonden. Deze was zorgvuldig ingepakt, ik kreeg de kalender onbeschadigd. Ben er erg blij mee.

Mooie artikelen en snel geleverd.

Ik kocht een mooie tegel met prachtige bemoediging. En ik ont ving het snel. Dat was fijn.

Slecht. Ik heb het nog steeds niet ontvangen.

Ik moet er weer achteraan. Heel vermoeiend.

Blij mee.

Precies geleverd zoals beloofd. Ook het artikel is zo mooi als ik gehoopt had.

Mooie sieraad met zeer goede service

Snelle levering van mooi sieraad met christelijk tintje

Begeestering in het symbool

Wat ons verder brengt is de kracht die schuilt in alles wat belangrijk is voor de mens. Bestelde broodkruimels komen steeds op tijd. Het verwoorden en symboliseren van geloof brengt vertrouwen in de toekomst. Zin vinden in vertrouwen en waarden geeft hoop .

Makkelijk te bestellen. Vlotte levering. Mooi verzorgde zending. Prettige site.

super en zeer degelijk Christelijke web schop

Ben pas lid van deze dagelijkse broodkruimels, maar vind me al helemaal thuis in de thuiswinkel, hopelijk zal ik er veel van leren om God beter te leren kennen, dat hij mij zal onderwijzen en Jezus meer in mijn hart plaats zal nemen, dank je wel voor deze kruimeltjes die mij zullen voeden, en dan zal ik zingen van hoe Groot is Hij... D.M

Leuke betaalbare sieraden, maar viel wat tegen

De stapel ringetjes waren niet zo netjes gelast, waardoor ze niet mooi rond zijn. Ik had een armbandje besteld die was bedoeld voor bedeltjes, die ik er ook los bij bestelde. Maar ik heb de bedeltjes er zelf aan moeten maken door de ringetjes open te knippen en te te buigen. Beetje raar dat het zo aangeboden wordt.

Mooi product.De informatie over de bestelling en levering was ook duidelijk.Hartelijk.dank! Groet, Bernie Meessen.

53 Watertoren A

Dirksland 3247CL