Super goed

Snelle levering. Helaas de verkeerde kleur ringen maar het werd snel en spoedig opgelost. En zelfs het retour bedrag van het verzenden werd keurig terug gestort!!!

Uitstekend!

Snelle levering en prachtige kwaliteit posters!♥️

Top, netjes en snel.

Nette en snelle levering.

aanrader

Met aandacht ingepakt werd mijn bestelling heel vlot bezorgd. Mail(s) zijn aanleiding om jullie site goed te bekijken, mooie organisatie met een belangrijke missie zo te zien.

De aanbieding voldeed helemaal aan mijn verwachting!

Ik was bekend met Dagelijkse Broodkruimels en de bestelling voldeed aan mijn verwachting!

Snelle verzending en goed verpakt.

Toen het pakketje binnenkwam voelde het alsof ik een beetje jarig was. Een mooie dagboekje en journal gekocht. Super leuk!

Mooie producten

Mooie producten. Om cadeau weg te geven soms prijzig, maar mooie boodschappen erop. Nu met het oude logo bracht het de kans om wat aan te schaffen.

Fantastisch! Ik kreeg er zelfs nog mooie wenskaarten bij.

Niks op aan te merken. Snelle bezorging, mooie prijs en schitterende producten.

Super leuke producten

Producten precies zoals verwacht, snel en netjes geleverd. Aanrader!

Top super

altijd mooie bemoedigingen,hoor terug van mensen dat de kaarten die ik stuur bemoedigend zijn , en daar gaat het om

Super service

Wat ik wilde bestellen was uitverkocht maar al snel weer aangevuld (binnen een dag). Snel geleverd. 1 item was aangepast naar nieuw ontwerp, daar is kosteloos een nieuwe voor opgestuurd en de ‘verkeerde’ mocht ik houden.

Blij met de goede verpakking

Snelle levering van een goed, stoot vrij verpakte mooie mok.

Helder geschreven en geeft richting

Het boek geeft je kernpunten waar aan je kan gaan werken.

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Ik bestelde iets voor vrienden en is na meer dan een maand nog steeds niet toegekomen. Is al 2x opgestuurd maar komt hier niet aan. Dus helemaal niet tevreden.

Duidelijke website , makkelijk bestellen , snelle bezorging en bovenal een mooi product, netjes en met zorg verpakt !

De vorige keer met mijn bestelling, was het niet helemaal goed gegaan. Daarom had ik nu in de opmerkingen gezet dat ik graag een doos wilde. Hier is goed naar gekeken! Ik had twee posters besteld, maar kreeg er twee bij. Super leuk! Ben echt super tevreden.

Snel en alles keurig verpakt!!

Wederom een goede ervaring met DagelijkseBroodkruimels. Groot assortiment en snelle levering. Top

Heel blij met de aankoop en de goede service

Goede service en heel blij met het geleverde product.

Helemaal goed.

De bestelling was helemaal top. De enveloppen vind ik ook erg mooi! Hartelijk dank voor de prima verwerking en vlotte bezorging van mijn bestelling! Tot een volgende keer! Zegen op jullie werk toegewenst. Hartelijke groet, Marieke Bovenberg

Mooie producten, snel geleverd

Pluspunt: alles mooi en netjes verpakt!

Je merkt persoonlijke aandacht

Was leuk dat je een extra kaartje erbij kreeg en leuk ingepakt kenmerkt dat er aandacht aan word besteed

Leuke producten en goeie levering

Product is van goeie kwaliteit en heeft mooie uitstraling

Prachtige items gekregen! ♡

Een prachtig product en snel geleverd!

Ik was al een beetje laat maar dacht het toch te proberen. Met succes, de poster zag er heel mooi uit en tot mijn verrassing kreeg ik gratis een tweede poster erbij. Als ik weer eens iemand wat kado wil doen weet ik de webshop te vinden.

Mooie producten

Ik heb de spullen op tijd binnen gekregen netjes bezorgd.

53 Watertoren A

Dirksland 3247CL