Zeer tevreden over alles , materialen ,levering etc een aanrader

Heel fijne site

Mijn bestelling kwam op de tijd die gezegd werd. Heel fijn

Snelle levering, goed verpakt, mooie artikelen.

Er is veel keuze uit mooie artikelen. De artikelen worden goed verpakt en snel verzonden.

Snelle levering, leuk verpakt !

Snelle levering, veel keuze op de website en ook nog eens leuk ingepakt. Ik ben van plan om vaker te bestellen !

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering. Mooie producten met een prachtige boodschap. De ontvanger was ontroerd na ontvangst van een prachtige kaart en kalender.

Mooie producten, fijne klantenservice!

Ik bestelde 3 artikelen bij dagelijkse broodkruimels, waarvan er 1 niet klopte Ik was best teleurgesteld want ik had me erg op deze bestelling verheugd! Maar dat kan gebeuren. Via de klantenservice was het snel verholpen & had ik hhet juiste boekje binnen

Nette snelle service

Snelle nette service. Makkelijke website.

Zorgvuldig en snel

Zorgvuldig en snel

Snelle en correcte levering!

Website is duidelijk en overzichtelijk! Bestelsysteem is handig en ik kon na ontvangst betalen!

Goed en op tijd bezorgd.

Mooi ingepakt leuke cadeaus

Het kettinkje ging helaas snel stuk, maar door snelle vriendelijke service kreeg ik een nieuwe opgestuurd! Blij mee! De sieraden worden leuk verpakt en daardoor is het ook leuk om weg te geven!

Alles wat tijdens dit koopproces plaatsvond was uitstekend verzorgd.

Det koopproces verliep zeer soepel. Ook de aflevering en betaling zijn zonder problemen verlopen. Er is dus niets negatiefs te verzinnen om tot een lagere waardering te komen. Top!

Mooie kaarten, netjes en goed verpakt

De kwaliteit van de kaarten is goed. Alles netjes in folie verpakt in het doosje. Ziet er mooi uit.

Mooie artikelen, goede service!

Ik heb een ketting en kaarten gekocht bij Dagelijkse broodkruimels en ik ben heel blij met de artikelen en de goede service! Mooi gemaakt, goed verpakt, erg netjes! En een leuke actie van de twee kaarten voor de prijs van één. Daar kan ik een ander ook weer blij mee maken. Bedankt en God’s zegen op jullie ( webshop ) Vriendelijke groet, Mariëlle

Geweldige service

Mooi verpakt,mooie teksten,heel goed verzorgt.

Goede service en prachtige kaarten!

Mijn bestelling was makkelijk te plaatsen en werd vlot geleverd! Prachtige kaarten met een waardevolle boodschap.

Hele leuke artikelen!!

Ik ben erg tevreden!

Snelle levering en mooie kaarten ! Goede kwaliteit.

Ik had kaarten besteld, wilde ook graag het bedrukte theeglas, maar helaas was die niet op voorraad... maar de kaarten waren prima!

Goeie kwaliteit! Blij mee

Snelle levering en goeie kwaliteit, erg blij mee!

Prima service, mooie producten

De bestelde sieraden en kaarten zijn netjes ingepakt met een leuk kaartje met boodschap erbij. Over het algemeen een ruim aanbod wat betreft producten, dus er zit altijd wel iets tussen wat in de smaak valt.

Mooie producten en goede service, maar is wel prijzig

Ik heb hele mooie posters gekocht die er leuk uitzien en een mooie tekst hebben. Ik ben er erg tevreden mee! Ook ben ik goed geholpen met een goede service van Dagelijkse Broodkruimels. Wel jammer dat alle producten aan de dure kant zijn.

Mooi product

Prachtige kaarten met een mooie aanbieding

Erg blij met mijn aankoop en de service.

Leuke kaarten!

Kaarten zijn mooi en goed verpakt. Snelle levering.

Moeiteloze kwaliteit

Fijne, originele kaarten. Makkelijke webshop en snelle levering.

53 Watertoren A

Dirksland 3247CL