Filter

Teleurstelling

Volgens afbeelding bestelde ik een poster met posterhouder en had 2 stuks besteld.. in begeleidende tekst ook niets bijzonders opgemerkt dus ga ik daarvan uit.. blijkt dat ik die nog moet bij bestellen. Jammer hoor. Wees gewoon duidelijk ajb op uw website... reden voor mij om niet meer te bestellen bij u. Sorry

Ik was blij verrast!

Door een foutje kreeg ik mijn mok dubbel opgestuurd. Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice hoefde ik hem niet te retourneren. Nu heb ik nog een heel gezin heel blij kunnen maken en een opstap kunnen geven voor terugkeer naar de kerk door moeders mee te nemen naar de dienst.

Ruime keuze maar duur

Er is een enorme keus aan wenskaarten maar ik vind €2 erg duur voor een enkele kaart. Erg jammer.

bestelling zoals beloofd snel geleverd. alleen de deelbox heb ik nog niet ontvangen

Snelle reactie

Erg zorgvuldig

Makkelijk te bestellen, via de mail goed op de hoogte van de voordering van de zending.

Snelle levering, mooie webshop

Door een vriend getipt. Mooie website. Snelle verzending en netjes verpakt

Heel goed.

De verwerking van mijn bestelling ging vlot evenals de bezorging!

Mooie producten

De producten zijn van mooie kwaliteit. Ik ben erg blij met mijn aankoop van mijn kerstkaarten. En ik zal zeker vaker bestellen! Want ze hebben erg mooie producten op de website staan!

Snelle verzending en goed verpakt. De ontvanger was er blij mee!

Goede service, soms onnauwkeurig

Mijn eerste bestelling was beschadigd, maar ik kreeg snel vervangende producten. Mijn tweede bestelling was iets onnauwkeurig: ik kreeg te weinig enveloppen voor het aantal kaarten dat ik had gekocht (en een kaartje te weinig). Dit heb ik verder niet gemeld. Het zijn prachtige kaarten om te versturen en kado’s om weg te geven. Ik ben er blij mee!

Prima en snelle levering

Eerst een bestelling geplaatst, die terug moest. Prima afhandeling en een dag later het bedrag al weer op mijn rekening. Nieuwe bestelling ook weer op tijd bezorgd. Klasse!

Super mooie producten. Eenvoudig bestellen.

Niets ontvangen

Ik kreeg bericht wanneer de bestelling geleverd zou worden. Helaas die dag niets ontvangen. E-mail gestuurd met de vraag wat er mis is gegaan. Ook daar geen reactie op mogen ontvangen.

Snel bezorgd, top service

Mooi product, goede service

Mijn bestelling met kerstkaartjes kwam niet helemaal aan zoals verwacht. De kaarten zaten los in de doos en een aantal waren beschadigd. Gelukkig werd dit gauw opgelost en werden de beschadigde kaarten opnieuw opgestuurd. Dit keer wel goed verpakt. Ik ben erg tevreden over het product en zou hier zeker weer bestellen. Wel zou het aantal (reclame)mailtjes dat je krijgt nadat je klant bent geworden bij deze webshop minder mogen.

Mooie kaarten

Ik heb mooie kaarten ontvangen. Ik ben helemaal tevreden met de kwaliteit en service! De kaarten hebben mooie kleuren en designs.

Hele mooie kaarten ontvangen.

Dagelijkse Broodkruimels heeft een fijne en overzichtelijke website. Daarnaast een snelle bezorging en je kunt achteraf betalen!

Snel en netjes gekregen

Ze prettig en heel tevreden

Prachtige kaarten en poster!

Super netjes verpakt, het was snel binnen. Heel tevreden en dankbaar voor deze mooie poster en kaarten!

Alles is naar wens!

Ik heb niet veel te zeggen, maar wat jullie doen vind ik erg tof. Gods zegen voor jullie!

Ik werd er helemaal blij van

Zo leuk een brievenbus pakje met al die kaartjes , een cadeau voor me zelf en dan kan ik ze nog weer als cadeau weggeven of versturen, gister uit gepakt de eerste al geschreven;)

Prachtige kaarten, precies wat ik zocht.

Snelle levering!

Goed kapot ketting direct zonder gezeur een nieuwe

Super zoals hier boven beschreven

Prima, verzorgd, behulpzaam, lief, trouw

53 Watertoren A

Dirksland 3247CL